VVOG verslaat PEC Zwolle

22 Oktober 2014 / Sponsorcommissie / Sponsors

De VVOG Businessclub wist haar evenknie van PEC Zwolle in een zinderend duel met 3-2 te verslaan. Een prestatie van formaat !.

De VVOG Businessclub is bezig aan een offensief om de banden met de PEC Zwolle Businessclub te verstevigen. De eerste uitdaging was uiteraard een sportief duel.

Donderdag 17 oktober stond die kraker op het spel tussen de businessclubteams van VVOG en PEC Zwolle. VVOG had deze uitnodiging te danken aan haar overwinning tijdens het in mei gehouden COVEBO toernooi.

De wedstrijd werd gespeeld in het IJsseldelta stadion op het heilige kunstgras van PEC Zwolle. Het team van VVOG bestond naast leden van de businessclub ook uit een aantal spelers van het 3e elftal.

De opening van de wedstrijd was duidelijk voor VVOG. Goedverzorgd spel resulteerde uiteindelijk in een 1-0 voorsprong. Zwolle was duidelijk niet bereid om zich te snel gewonnen te geven en na een mooie combinatie door het midden werd de op dat moment terechte gelijkmaker gescoord.

Na rust had VVOG duidelijk het betere van het spel en met steekpasses over de as van het veld werd VVOG steeds gevaarlijker. Dit gevaar werd 2 maal verzilverd in een doelpunt. De mooie voorsprong had nog verder moeten worden uitgebreid maar enkele spelers wilden waarschijnlijk graag tegen hun omgeving kunnen zeggen dat ze in het PEC stadion hadden gescoord. Vlak voor het einde bracht PEC Zwolle de stand vlak voor tijd nog terug naar 3-2 maar daarna was de wedstrijd gespeeld.

Na de wedstrijd werd geëvalueerd onder het genot van een heerlijk drankje

Lees bericht

Uitslag Trekking Nieuwbouwloterij

17-03-2019

Kijk gauw of jouw lot een winnend lot is!

Lees bericht

Uitslag Scooterloterij

17-03-2019

Kijk snel of jij de scooter gewonnen hebt!

Lees bericht

“Ja, vanmiddag ben ik Steward”.

17-03-2019

Ik probeerde hem te dollen, maar hij solde mij toen hij met een brede glimlach zei: “Ja, vanmiddag ben ik Steward.” En het was nog wel begonnen als een geweldige ochtend...

Nieuwsoverzicht Archief