VVOG verslaat PEC Zwolle

22 Oktober 2014 / Sponsorcommissie / Sponsors

De VVOG Businessclub wist haar evenknie van PEC Zwolle in een zinderend duel met 3-2 te verslaan. Een prestatie van formaat !.

De VVOG Businessclub is bezig aan een offensief om de banden met de PEC Zwolle Businessclub te verstevigen. De eerste uitdaging was uiteraard een sportief duel.

Donderdag 17 oktober stond die kraker op het spel tussen de businessclubteams van VVOG en PEC Zwolle. VVOG had deze uitnodiging te danken aan haar overwinning tijdens het in mei gehouden COVEBO toernooi.

De wedstrijd werd gespeeld in het IJsseldelta stadion op het heilige kunstgras van PEC Zwolle. Het team van VVOG bestond naast leden van de businessclub ook uit een aantal spelers van het 3e elftal.

De opening van de wedstrijd was duidelijk voor VVOG. Goedverzorgd spel resulteerde uiteindelijk in een 1-0 voorsprong. Zwolle was duidelijk niet bereid om zich te snel gewonnen te geven en na een mooie combinatie door het midden werd de op dat moment terechte gelijkmaker gescoord.

Na rust had VVOG duidelijk het betere van het spel en met steekpasses over de as van het veld werd VVOG steeds gevaarlijker. Dit gevaar werd 2 maal verzilverd in een doelpunt. De mooie voorsprong had nog verder moeten worden uitgebreid maar enkele spelers wilden waarschijnlijk graag tegen hun omgeving kunnen zeggen dat ze in het PEC stadion hadden gescoord. Vlak voor het einde bracht PEC Zwolle de stand vlak voor tijd nog terug naar 3-2 maar daarna was de wedstrijd gespeeld.

Na de wedstrijd werd geëvalueerd onder het genot van een heerlijk drankje

Lees bericht

Loten verkopen voor onze nieuwe kleedkamer, tribune en een nieuwe ruimte voor de sponsoren

20-02-2020

We hebben nieuwbouwplannen en daar is geld voor nodig.

Lees bericht

Ook een jaar lang gratis in de TINQ Fiat rijden?

18-02-2020

Ook dit jaar biedt TINQ weer een jaar lang gratis rijden in de TINQ Fiat aan.

Lees bericht

Verkoop en inleveren boekjes nieuwbouwloterij

13-02-2020

Doe mee en maak ook kans op mooie prijzen. Steun je vereniging voor de realisatie van de nieuwbouw.

Nieuwsoverzicht Archief