VVOG verslaat PEC Zwolle

22 Oktober 2014 / Sponsorcommissie / Sponsors

De VVOG Businessclub wist haar evenknie van PEC Zwolle in een zinderend duel met 3-2 te verslaan. Een prestatie van formaat !.

De VVOG Businessclub is bezig aan een offensief om de banden met de PEC Zwolle Businessclub te verstevigen. De eerste uitdaging was uiteraard een sportief duel.

Donderdag 17 oktober stond die kraker op het spel tussen de businessclubteams van VVOG en PEC Zwolle. VVOG had deze uitnodiging te danken aan haar overwinning tijdens het in mei gehouden COVEBO toernooi.

De wedstrijd werd gespeeld in het IJsseldelta stadion op het heilige kunstgras van PEC Zwolle. Het team van VVOG bestond naast leden van de businessclub ook uit een aantal spelers van het 3e elftal.

De opening van de wedstrijd was duidelijk voor VVOG. Goedverzorgd spel resulteerde uiteindelijk in een 1-0 voorsprong. Zwolle was duidelijk niet bereid om zich te snel gewonnen te geven en na een mooie combinatie door het midden werd de op dat moment terechte gelijkmaker gescoord.

Na rust had VVOG duidelijk het betere van het spel en met steekpasses over de as van het veld werd VVOG steeds gevaarlijker. Dit gevaar werd 2 maal verzilverd in een doelpunt. De mooie voorsprong had nog verder moeten worden uitgebreid maar enkele spelers wilden waarschijnlijk graag tegen hun omgeving kunnen zeggen dat ze in het PEC stadion hadden gescoord. Vlak voor het einde bracht PEC Zwolle de stand vlak voor tijd nog terug naar 3-2 maar daarna was de wedstrijd gespeeld.

Na de wedstrijd werd geëvalueerd onder het genot van een heerlijk drankje

Lees bericht

Voetbalclinic VVOG 1 voor JO8 en JO9

13-10-2019

Maandagavond 21 oktober om 18:45uur is er weer een clinic van het Eerste. Dit keer voor onze toppers van de JO8 en de JO9.

Lees bericht

2 Superloten voor het Bierteam!

11-10-2019

Het Bierteam heeft maar liefst 2 (!) Superloten gekocht om mee te dingen naar de geweldige prijzen van de Grote Clubactie.

Lees bericht

Rabo ClubSupport: jouw stem is geld waard!

10-10-2019

Stemmen kan nog t/m 11 oktober! Snel naar de link dus....

Nieuwsoverzicht Archief