Scheidsrechters gezocht

19 September 2014 / Scheidsrechterscommissie / Scheidsrechterszaken

Om onze teams te laten spelen hebben we spelers nodig, ouders om te rijden en kleding te wassen. Mensen die de velden onderhouden, vrijwilligers in de kantine, wedstrijdsecretariaat en bestuursleden. Leiders, trainers van teams allen zijn zeer belangrijk voor de teams. Hierboven zijn we toch eigenlijk de belangrijkste persoon vergeten te noemen en wel de scheidsrechter, zonder deze kan er geen wedstrijd plaatsvinden. 

De laatste jaren hadden we een redelijke stabiele scheidsrechters groep, afgelopen jaar hebben er hiervan vier personen af moeten haken om medische of werk redenen. U begrijpt en zult dit ook op de site constateren dat het steeds moeilijker wordt om scheidsrechters op de wedstrijden te krijgen. De vraag en oproep vanuit de scheidsrechterscommissie is dan ook een noodkreet, meld u alstublieft aan als scheidsrechter. Dit kan bij Peter Kloppenburg (06-46913935 / klopstein@hotmail.com ).

Bent u bang om te beginnen of u kent de regels niet goed genoeg dan bestaat er binnen VVOG de mogelijkheid om bij gespijkerd te worden in de spelregels. Denkt u ach laat mij eens gek doen en de reguliere scheidsrechters cursus volgen, dit zijn goed geteld 7 avonden, dan kunnen wij hier ook in voorzien.

WIJ HOPEN OP VELE AANMELDINGEN ZODAT DE MENSEN DIE ER OP DIT MOMENT HUN TIJD INSTEKEN OOK EENS EEN KEERTJE GEWOON NAAR EEN WEDSTRIJD KUNNEN KIJKEN.

Alvast bedankt voor het lezen van dit bericht,

De Scheidrechterscommissie VVOG

Lees bericht

Inleveren kleding

09-06-2024

Het seizoen is bijna ten einde. Graag alle materialen inleveren op: zaterdag 29 juni 2024.

Lees bericht

Veld 5 wordt kunstgrasveld.

08-06-2024

Zoals jullie wellicht allemaal al weten gaat 5 veld voorzien worden van een kunstgrasveld.

Lees bericht

Aria Hashemi naar VVOG Harderwijk

08-06-2024

Voor komend seizoen heeft VVOG een nieuwe keeper aangetrokken in de persoon van Aria Hashemi (30).

Nieuwsoverzicht Archief