Weer die dekselse Joop!

23 Maart 2016 / ZAVO / ZAVO

De voorspel en win uitslag periode 2 is bekend. En ook dit jaar valt Joop Hendriks in de prijzen. In punten (14 van de 26) kwam hij gelijk met VVOG watcher Laurens Sloot, maar de shootout vraag was duidelijk in zijn voordeel. Daar waar Laurens dacht dat er in de 2e periode 188 keer gescoord zou worden had Joop 209 doelpunten in gedachten. De werkelijkheid 206. 

Naast de nummer 1 Joop Hendriks (2 japasbonnen) en nummer 2 Laurens Sloot 1 Japasbon) stond er ook een Japasbonvraag in de voorspel en win test. De vraag: " de tweede periode gaat naar ....." werd door 8 personen juist beantwoord. Ook hier moest de Shootout vraag de uitkomst bieden. Ook hier een strijd tussen Joop en Laurens. Maar zij zaten al in de prijzen. De prijs gaat dus naar de nummer drie op de lijst en dat is:Christiaan Schut (1 japasbon).

De bonnen zijn na de thuiswedstrijden op te halen bij Jan Jansen of Jos Poot.

Namens Japs en de ZAVO; eet smakelijk

De laatste voorspel en win zal even op zich doen laten wachten. Deze zal rondom de beslissingswedstrijd aan het eind van het seizoen gaan.

 

Lees bericht

Gezocht trainer/coach VVOG JO19-1

29-03-2020

VVOG is voor het nieuwe seizoen (2020/2021) op zoek naar een positief ingestelde, ambitieuze Trainer/Coach voor de JO19-1. Deze leeftijdsgroep komt momenteel uit in de Hoofdklasse.


 

Lees bericht

Update Corona-maatregelen

28-03-2020

 

Zoals bekend, is het sportcomplex van VVOG in ieder geval tot en met 6 april op slot om zo met elkaar de uitbraak van het coronavirus af te remmen.

Lees bericht

Job Hoogedoorn van Nunspeet naar VVOG

24-03-2020

VVOG is erin geslaagd om Job Hoogedoorn (23) aan zich te binden.

Nieuwsoverzicht Archief