Bestuur draagt Laurens de Kleine als voorzitter voor

31 Juli 2014 / Redactie / Algemeen

De afgelopen periode is het bestuur intensief op zoek gegaan naar een nieuwe voorzitter als opvolger van praeses Ruud Posthumus

Het bestuur ging op zoek naar een voorzitter die de club kent, binding heeft met het het voetbal en de stad Harderwijk. Een voorzitter ook die een breed draagvlak zou kunnen hebben binnen de VVOG familie en bestuurlijke ervaring en een goed netwerk had. Ja, dat was wel even een schaap met zes poten om het plastisch uit te drukken.

Vinden was één, hem of haar overhalen om die toch niet misselijke taak over te nemen was een tweede. Nadat een verkennend gesprek met Laurens de Kleine ons hoopvol stemde volgde een tweede gesprek. Laurens heeft altijd gezegd terug te willen keren bij onze mooie familieclub. Zijn zoon immers voetbalde er vele jaren en hij volgde hem actief op de voet. Er is wel een voorbehoud. Omdat Laurens lid is van onze gemeenteraad heeft hij toestemming nodig van Gedeputeerde Staten om deze functie uit te gaan voeren. Er kan immers op enig moment sprake zijn van vermenging van belangen. Én het kan gebeuren dat Laurens een baan vindt die -hoe jammer ook- niet te combineren is met de functie van voorzitter. De kwaliteiten en het brede netwerk van Laurens wegen volgens het bestuur echter vele malen zwaarder dan dit risico. Op 26 september zal er een Bijzondere Algemene Ledenvergadering zijn waarop het bestuur -nogmaals onder voorbehoud van de goedkeuring door Gedeputeerde Staten- Laurens de Kleine als nieuwe voorzitter van VVOG wil voordragen

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief