Trots als een pauw

25 Juli 2014 / Sponsorcommissie / Sponsors

Trots als een pauw zijn we omdat we al weer een nieuwe hoofdsponsor kunnen presenteren met een echt Harderwieks hart.

Wij zijn VVOG, verbonden door het magische woord samen en gedreven door passie, trots en ambitie. Ambitie om maximaal voetbalplezier te bieden en zo hoog mogelijk te voetballen. Een club ook met een maatschappelijke opdracht. En een club die de binding met de stad Harderwijk en ondernemers uit Harderwijk en directe omgeving wil verstevigen om daarmee Harderwijk als toeristisch en zakelijke hart van de Noord West Veluwe nog steviger op de kaart te zetten.

Wij zijn dan ook enorm verguld dat we via onze goudsponsor Van Wijnen in contact gekomen zijn met CRH Structural dat zijn roots in Harderwijk heeft met "onze kalkzandsteenfabriek" Calduran. Na een eerste verkenning hebben we met elkaar een businessmodel opgesteld waar beide partijen zich goed bij voelen en dat we in het nieuwe seizoen gaan uitvoeren.

CRH Structural is met haar bedrijven dé partner voor de ruwbouw van bouwend Nederland voor zowel voor de stapelbouw als montagebouw binnen woning- en utiliteitsbouw.CRH Structural heeft vijf sterke merken onder haar dak, namelijk Alvon, Calduran Kalkzandsteen, Heembeton, Dycore Systeemvloeren en Stalius. Binnen CRH Structural bundelen de vier vertrouwde bedrijven, allen werkzaam in het ruwbouw segment, hun krachten. Hierdoor biedt CRH Structural een uitzonderlijk breed assortiment met alle wand-, vloer- en casco-oplossingen voor de woning- en utiliteitsbouw, waarbij innovatie en duurzaamheid onze vertrekpunten zijn. De activiteiten van CRH Structural zijn afgestemd op het gehele bouwproces, van ontwerp-, architecturale of constructieve ondersteuning, tot de levering van de producten met eventuele montage van het complete casco voor de bouwer of aannemer. Opdrachtgevers mogen van CRH Structural innovatieve en duurzame producten en oplossingen verwachten die het bouwproces verbeteren en versnellen voor zowel de woning-als de utiliteitsmarkt.CRH Structural is onderdeel van de CRH Group – internationaal leverancier van bouwmaterialen. (zie voor meer info: http://www.crhstructural.nl/)

Lees bericht

Langer doortrainen

05-06-2020

Een meevaller....

Lees bericht

Yassine el Hanoudi naar VVOG!

02-06-2020

De TC is erin geslaagd om Yassine el Hanoudi (27) vast te leggen voor komend seizoen. De multifunctionele speler (verdediging en middenveld) is afkomstig van LRC uit Leerdam en speelde twee jaar geleden al eens tegen VVOG toen hij nog de kleuren van Magreb ‘90 verdedigde.

Lees bericht

Voorlopige teamindeling jeugdteams

02-06-2020

Benieuwd wie in welk team is ingedeeld? Bekijk nu de voorlopig indeling van de jeugdteams.

Nieuwsoverzicht Archief