Zaterdag 10 mei DE ONTKNOPING

9 Mei 2014 / Redactie / Nieuws van het eerste

Zaterdagmiddag 10 mei half drie, DE ONTKNOPING van het seizoen. Wij zijn d'r klaar voor, het VVOG legioen ook. We hebben d'r zin in.

Kun je het spannender krijgen. De laatste competitiewedstrijd beslist in de Hoofdklasse C over kampioenschap en degradatie.

Voor ons wordt het morgen bloedstollend spannend maar we hebben er alle vertrouwen in dat de mannen van de Generalissimo's Roelofsen en Brink er in gaan slagen om deze ultieme missie succesvol af te sluiten.

En, ik weet niet of u het al gehoord heeft, het wordt druk. Er zijn seniorenelftallen die al het nodige geregeld hebben. Natuurlijk is ons VVOG legioen in vol ornaat weer volop aanwezig om de Groen-Witten aan de overwinning te helpen en natuurlijk verwachten we weer veel gasten die van harte welkom zijn om deze kraker van jewelste te gaan mee maken.

Morgen zorgen we SAMEN  voor een prachtige, sportieve sfeer en een mooi feest.

We hebben bovendien besloten dat alle jeugd uit Harderwijk tot en met 18 jaar GRATIS toegang heeft tot de wedstrijd.

We hebben voldoende proviand, spijs en dranken ingeslagen en het zou mooi zijn als het weer wat mee zat maar anders gaan we natuurlijk gezellig met z'n allen de tribunes bevolken.

In de rust wordt de finale van het ZAVO penalty schieten verspeeld met daaraan gekoppelde prijzen. We zorgen voor goeie muziek. De ZAVO heeft de vertrouwde prijzen ingeslagen zodat we menigeen weer met bijvoorbeeld het veelgeprezen vleespakket en een gelukkig gezicht huiswaarts zullen zien keren.

Ik zou zeggen, supporters, gasten en overige genodigden, wees welkom. Op een goede afloop en dat het daarna nog maar lang gezellig mag blijven in ons clubgebouw aan de Strokel. FORZA VVOG!!!!

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Lees bericht

Zaterdag is Talha Gündogan pupil van de week!

21-03-2024

Zaterdag 23 maart is Talha pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - SDV Barneveld.

Nieuwsoverzicht Archief