VVOG VR 1 degraderen

5 Mei 2014 / Redactie / Dames

Helaas, onze stoere meiden hebben het zaterdag niet kunnen bolwerken tegen ONS Sneek en degraderen hierdoor naar de 2e klasse

Winst was nodig in dit laatste duel om rechtsreeks degradatie af te wenden en er voor de afscheid nemende keepster Jacolien Burggraaf toch nog een mooi seizoensslot van te maken. Maar de meiden van ONS Sneek wilden  niet delen in dat feestje. Zij waren fysiek sterker en combineerden beter en waren de bovenliggende partij. Al na een kwartier had VVOG de eerste dreun te incasseren toen linksbuiten Akke Rixt een hard schot achter keepster Jacolien Burggraaf zag binnen vallen en daarmee de 0-1 aantekende. Toen al had VVOG moeite om die tegenslag om te buigen al kwamen er nog wel kansen via de snelle Chantal Niebeek. Maar zoals het heel vaak met ploegen onderin gaat, scoren blijkt eigenlijk een onmogelijke opgaaf. En toen ONS ook nog in de 2e helft de 0-2 scoorde, was het over en uit voor onze meiden. De teleurstelling na afloop bij staf en spelers was bijzonder groot en begrijpelijk. Maar pluspunt is wel dat het team nu de gelegenheid krijgt om op een iets lager niveau verder te groeien en dat moet dan de opmaat zijn naar een sterkere terugkomst op het niveau waar wij met de VVOG dames horen te spelen.

Lees bericht

Superlot voor het team van de kantine

18-10-2021

Elke thuiswedstrijd van VVOG 1 staan ze voor je klaar, het kantine team onder leiding van Jan Jansen. Samen hebben ze een Grote Clubactie Superlot gekocht.

Lees bericht

Selectie VVOG-1 neemt afscheid van Reind Poolen

17-10-2021

Het eerste elftal van VVOG heeft gisteren afscheid genomen van Reind Poolen. 

Lees bericht

Harderwijkse sportverenigingen hijsen de Regenboogvlag

11-10-2021

Ook bij VVOG is vandaag de Regenboogvlag gehesen.

Nieuwsoverzicht Archief