AJAX trainers geven het goede voorbeeld op de Strokel

21 Maart 2014 / Jeugdcommissie / Jeugd

Afgelopen woensdag werd onze C1 getraind conform de Ajax methodiek en door trainers van Ajax. In het kader van de Ajax clinic, die zal plaatsvinden in de meivakantie, werd afgelopen woensdag een demonstratie training georganiseerd.  

Een diverse groep van VVOG leiders en trainers van F9 tot B1 werd een kijkje gegeven in de opleiding van Ajax. De training die ongeveer anderhalf uur duurde gaf een goed beeld hoe de clinic er eind april uit zal zien. Duidelijk werd dat er fanatiek en professioneel getraind werd met oog voor verschillende niveau van de deelnemers. Voor de C1 maar ook zeker voor leiders en trainers een leerzame ervaring. Er is nog plaats voor de Ajax clinic zie voor het onderstaande eerder geplaatste bericht :

 

Ajax komt naar VVOG Harderwijk!

Trainen volgens de filosofie van de club met ’s werelds meest succesvolle jeugdopleiding? Dat kan! Op 30 april komt Ajax naar onze club! Leer ook verdedigen als Joel Veltman, passen als Daley Blind en passeren als Viktor Fischer.

De Ajax jeugdopleiding onderscheidt zich door middel van haar unieke trainingsmethode. Ajax leidt spelers op voor aanvallend en attractief voetbal. Daarin staan de technische vaardigheden en de ontwikkeling van de individuele speler centraal.

Deze meivakantie zie jij deze unieke Ajax trainingsmethode terug bij de Ajax Clinic. Door te trainen per linie leer jij specifieke vaardigheden voor aanvallers, middenvelders en verdedigers.

Wil jij trainen als een échte Ajax speler en jouw vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Schrijf je dan snel in om deel te nemen aan deze onvergetelijke Ajax Clinic bij onze eigen club. Het aantal beschikbare plekken voor deze Clinic is beperkt dus schrijf je snel in op http://www.ajaxcampsenclinics.nl/clinics_detail.php?campaignId=7&clinicId=5

Ajax training voor VVOG C1

Lees bericht

De introductie van de nieuwe sponsor pakketten 2019 – 2020

22-09-2019

Een team sponsoren kan nu nog sneller en eenvoudiger

Lees bericht

Info over de supportersbus

19-09-2019

Supportersvereniging ZAVO organiseert ook dit jaar weer busreizen

Lees bericht

Webshop kleding actie

19-09-2019

Speciale aanbieding voor leden!

Nieuwsoverzicht Archief