FLYNTH meets FLYNTH

21 Maart 2014 / Sponsorcommissie / Sponsors

Frans Jansen vestigingsdirecteur is de spin in het web van FLYNTH Harderwijk én wedstrijdsponsor VVOG-Flevo Boys

En het is FLYNTH meets FLYNTH want de vestiging in Emmeloord is één van de twee hoofdsponsoren van Flevo Boys. Wordt het een strijd tussen de vestigingen of laten ze het aan de mannen op het veld ?. De aftrap is in ieder geval voor FLYNTH Harderwijk waarvan Frans Jansen de vestigingsdirecteur is. Zij zijn onze trotse wedstrijdsponsor voor deze middag die bol staat van de spanning en de gebeurtenissen van de afgelopen dagen. VVOG moet winnen om aan het degradatiespook te ontsnappen en Flevo Boys wil revanche voor de thuisnederlaag.

FLYNTH adviseurs en accountants zijn gewend om met dit soort spanningen om te gaan. In de hectische economische tijden van dit moment bewaren zij de rust om hun klanten niet alleen de complexe materie van de cijfers en de fiscaliteiten uit te leggen maar staan ze hun klanten ook vanuit hun helicopterview met raad en daad terzijde om ze als een loods door deze spannende tijden heen te helpen.

FLYNTH adviseurs en accountants beschikken over een landelijk netwerk van kantoren en daardoor kunnen ze profiteren van specifieke kennis die u als klant weer ten goede komt. FLYNTH is van oudsher actief in de agrarische sector maar ook in de visserij, tuinbouw, bakkerij, foodretail en boekhandel. En wist u dat zij ook specialisten hebben voor de non-profit sector en het onderwijs en de mogelijkheden voor het vinden van de juiste subsidies en andere financieringsvormen op hun duimpje kennen.

Niet gek dus dat VVOG heel blij is met deze zilversponsor en dat willen we graag zo houden. Daarom nogmaals dank aan Frans Jansen en zijn team van kanjers van de FLYNTH vestiging Harderwijk dat zij wedstrijdsponsor willen zijn.

 

 

Lees bericht

Uitdelen wedstrijdkleding en trainingspullen

21-08-2019

Zaterdag 24 augustus is er gelegenheid om tenues af te halen voor de teams die oefen- en bekerwedstrijden spelen binnenkort.

Lees bericht

De negende editie International Tournament U14 Hulshorst

21-08-2019

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus 2019 wordt op sportpark De Eendracht in Hulshorst voor alweer de negende maal het International Tournament U14 Hulshorst georganiseerd met deelname van Jarno van der Vegt en Jasper Landwaard van VVOG.

Lees bericht

We gaan (bijna) weer trainen!

16-08-2019

Het is zover, we gaan (bijna) trainen. Vanaf 26 augustus is het sportpark weer open om te trainen.

Nieuwsoverzicht Archief