FLYNTH meets FLYNTH

21 Maart 2014 / Sponsorcommissie / Sponsors

Frans Jansen vestigingsdirecteur is de spin in het web van FLYNTH Harderwijk én wedstrijdsponsor VVOG-Flevo Boys

En het is FLYNTH meets FLYNTH want de vestiging in Emmeloord is één van de twee hoofdsponsoren van Flevo Boys. Wordt het een strijd tussen de vestigingen of laten ze het aan de mannen op het veld ?. De aftrap is in ieder geval voor FLYNTH Harderwijk waarvan Frans Jansen de vestigingsdirecteur is. Zij zijn onze trotse wedstrijdsponsor voor deze middag die bol staat van de spanning en de gebeurtenissen van de afgelopen dagen. VVOG moet winnen om aan het degradatiespook te ontsnappen en Flevo Boys wil revanche voor de thuisnederlaag.

FLYNTH adviseurs en accountants zijn gewend om met dit soort spanningen om te gaan. In de hectische economische tijden van dit moment bewaren zij de rust om hun klanten niet alleen de complexe materie van de cijfers en de fiscaliteiten uit te leggen maar staan ze hun klanten ook vanuit hun helicopterview met raad en daad terzijde om ze als een loods door deze spannende tijden heen te helpen.

FLYNTH adviseurs en accountants beschikken over een landelijk netwerk van kantoren en daardoor kunnen ze profiteren van specifieke kennis die u als klant weer ten goede komt. FLYNTH is van oudsher actief in de agrarische sector maar ook in de visserij, tuinbouw, bakkerij, foodretail en boekhandel. En wist u dat zij ook specialisten hebben voor de non-profit sector en het onderwijs en de mogelijkheden voor het vinden van de juiste subsidies en andere financieringsvormen op hun duimpje kennen.

Niet gek dus dat VVOG heel blij is met deze zilversponsor en dat willen we graag zo houden. Daarom nogmaals dank aan Frans Jansen en zijn team van kanjers van de FLYNTH vestiging Harderwijk dat zij wedstrijdsponsor willen zijn.

 

 

Lees bericht

Goossen Luytjes en Klaas uit de Bosch vertrekken als teammanagers

25-06-2019

Goossen Luytjes en Klaas uit de Bosch vertrekken komend seizoen als teammanagers van het eerste elftal. Beide clubmannen kunnen hun eigen werk niet meer combineren met de taak als teammanager.

Lees bericht

Het nieuwe wedstrijdtenue is gekozen

21-06-2019

Hoe trots kun je zijn als volgend seizoen alle teams in een compleet nieuw tenue uitkomen.

Lees bericht

Douchezaak en Reukema de nieuwe shirthoofdsponsoren

20-06-2019

Wij danken al onze shirtsponsoren voor het vertrouwen.

Nieuwsoverzicht Archief