FLYNTH meets FLYNTH

21 Maart 2014 / Sponsorcommissie / Sponsors

Frans Jansen vestigingsdirecteur is de spin in het web van FLYNTH Harderwijk én wedstrijdsponsor VVOG-Flevo Boys

En het is FLYNTH meets FLYNTH want de vestiging in Emmeloord is één van de twee hoofdsponsoren van Flevo Boys. Wordt het een strijd tussen de vestigingen of laten ze het aan de mannen op het veld ?. De aftrap is in ieder geval voor FLYNTH Harderwijk waarvan Frans Jansen de vestigingsdirecteur is. Zij zijn onze trotse wedstrijdsponsor voor deze middag die bol staat van de spanning en de gebeurtenissen van de afgelopen dagen. VVOG moet winnen om aan het degradatiespook te ontsnappen en Flevo Boys wil revanche voor de thuisnederlaag.

FLYNTH adviseurs en accountants zijn gewend om met dit soort spanningen om te gaan. In de hectische economische tijden van dit moment bewaren zij de rust om hun klanten niet alleen de complexe materie van de cijfers en de fiscaliteiten uit te leggen maar staan ze hun klanten ook vanuit hun helicopterview met raad en daad terzijde om ze als een loods door deze spannende tijden heen te helpen.

FLYNTH adviseurs en accountants beschikken over een landelijk netwerk van kantoren en daardoor kunnen ze profiteren van specifieke kennis die u als klant weer ten goede komt. FLYNTH is van oudsher actief in de agrarische sector maar ook in de visserij, tuinbouw, bakkerij, foodretail en boekhandel. En wist u dat zij ook specialisten hebben voor de non-profit sector en het onderwijs en de mogelijkheden voor het vinden van de juiste subsidies en andere financieringsvormen op hun duimpje kennen.

Niet gek dus dat VVOG heel blij is met deze zilversponsor en dat willen we graag zo houden. Daarom nogmaals dank aan Frans Jansen en zijn team van kanjers van de FLYNTH vestiging Harderwijk dat zij wedstrijdsponsor willen zijn.

 

 

Lees bericht

Hoe loopt het met de veilingitems en wat komt er binnen?

20-01-2019

We zijn nog geen week bezig en het enthousiasme wat bij onze vereniging is losgekomen, slaat over naar de ondernemers en instanties.

Lees bericht

Inloopavond bestuur op 23 januari

20-01-2019

Het dagelijks bestuur (DB) van VVOG houdt 23 januari a.s. van 19.30 tot 20.15 in het kader van de “Open Club” gedachte een inloop spreekuur.  Alle leden en vrijwilligers zijn van harte welkom om in gesprek te gaan met de bestuursleden over zaken die ze graag onder de aandacht willen brengen van het bestuur.

Lees bericht

Binnenkort uitslag VVOG prijzen Grote Clubactie!

19-01-2019

Aankomende week worden de VVOG prijzen van de Grote Clubactie 2018 bekend gemaakt.

Nieuwsoverzicht Archief