Bram Hakvoort is pupil van de week

19 Maart 2014 / Jeugdcommissie / Jeugd

Tijdens de wedstrijd VVOG - Flevo Boys is Bram Hakvoort van onze F1 pupil van de week.

Bram zit al sinds zijn 4e op VVOG. Hij is begonnen bij de dolfijntjes en daarna mocht hij voetballen bij de F-League. Na een halfjaar F-league hadden ze in het F-team van zijn broer een mannetje te weinig en mocht toen meedoen. Dat beviel zo goed dat hij in de F4 is gebleven. Bram speelt nu voor het 2e jaar in de F1.

Bram zijn favoriete clubs zijn PEC Zwolle en Ajax. Bij beide clubs heeft Bram mogen trainen en dat vond hij wel heel erg leuk en spannend om mee te maken. Ook mag Bram af en toe meelopen in de line-up van PEC Zwolle. Op de foto loopt hij aan de hand van club- en naamgenoot Bram van Poolen. Bram droomt ervan om in de toekomst nog vaker in een stadion te mogen lopen maar dan als profvoetballer. Bram heeft ook een seizoenkaart voor PEC Zwolle, dus dat is wel echt zijn meest favoriete club. Maar Bram is vooral voetballiefhebber, hij vindt het ook leuk om naar andere stadions te gaan om daar te kijken. Hij hoopt nog een keer in stadion van Barcelona te kunnen kijken.

Het leukste aan VVOG is het voetballen met zijn team. Lekker 2 keer in de week trainen en op zaterdag de wedstrijd voetballen. Bram speelt aan de linkerkant. Het liefst speelt hij linksvoor. Ook kijken bij het 1e vindt hij heel leuk en mist geen thuiswedstrijd en probeert ook af en toe mee te gaan met uitwedstrijden.

De favoriete speler van Bram zijn Messi (Barcelona), Broerse en Klich (PEC Zwolle). Zijn favoriete speler van VVOG is Tim Brockhoff. Bram was er ook bij toen VVOG won van Flevo Boys eerder dit seizoen dus hij denkt dat ze nu weer kunnen winnen.

Eigenlijk heeft alles wat Bram doet met sport te maken. Op school vindt hij gym dan ook het leukst. Zijn favoriete programma zijn de “voetbalfilmpjes” op zondagavond bij Studio Sport. Verder speelt hij graag voetbal thuis met zijn zus en broer en als het regent speelt hij FIFA14 op Wii. 

 

Lees bericht

Benieuwd wat je kunt winnen met de loterij?

22-02-2020

Neem een kijkje bij de prijzen!

Lees bericht

Nieuws van Thomas Vossebelt

21-02-2020

Menigeen zag Thomas Vossebelt uitvallen in de derby tegen DVS’33. En iedere rechtgeaarde VVOG’er weet dat een Vossebelt niet zomaar het veld afgaat (en al helemaal niet tegen onze buren).

Lees bericht

Selectienieuws: Hop gaat, Randy verlengt

20-02-2020

Helaas is de technische commissie er niet in geslaagd om Jan-Jurriën Hop te behouden voor VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief