Beleef Het Staverden Open Pokerjubileumtoernooi

19 Februari 2014 / Sponsorcommissie / Sponsors

Samen met Kasteel Staverden organiseert de VVOG Business Club op vrijdag 28 februari de 5e editie van de Staverden Open

En gezien het succes van de eerste vier edities verwachten wij dat het ook nu weer een oergezellige avond gaat worden. Onder genot van een hapje en drankje – zoals altijd uitstekend verzorgd door Brasserie Staverden – zal na de “shuffle up & deal” traditioneel gestreden gaan worden om de prachtige Staverden Open wisselbokaal en mooie prijzen.

Net als andere jaren hopen wij weer dat vele ondernemers en hun partners uit de regio “acte de presence” geven!

Programma
Het evenement begint om 18.00 uur met een dinerbuffet dat zal worden geserveerd in de Brasserie van Landgoed Staverden. Tijdens het dinerbuffet krijgen de minder ervaren pokeraars een mini-workshop van de gezelligste pokerdealers van Nederland: Peter & Jos Huijgen en Marco Heemskerk. Dus wat dat betreft een ideale gelegenheid om het pokerspel beter te leren kennen. Dit betekent dat ook mensen mee kunnen spelen die nog niet eerder gepokerd hebben.
 
Rond 19.00 uur start het pokertoernooi in het Koetshuis van Kasteel Staverden. Het evenement duurt tot ongeveer 23.00 uur.
 
Investering
De kosten voor deelname bedragen €75,- (te betalen bij aanvang van het evenement). Hiervoor krijgen de deelnemers een gezellige avond, een poker workshop, een dinerbuffet en de ervaring van een echt pokertoernooi. Ook de drankjes zijn bij de prijs inbegrepen. Inschrijven kan tot uiterlijk woensdag 26 februari 2013 (bij Laurens Sloot, sloot@efmi.nl)
 
Met vriendelijke groet,
 
Coen Haklander en Katherine Timmers – Kasteel Staverden
Laurens Sloot – VVOG Business Club

Samengevat
Datum: vrijdag 28 februari 2014
Locatie: Kasteel Staverden (Brasserie & Koetshuis)
Adres: Staverdenseweg 283, Staverden
Aanvang diner buffet: 18.00 uur
Aanvang pokertoernooi: rond 19:00 uur
Inschrijfkosten: €75,-
 

Lees bericht

Voetbalclinic VVOG 1 voor JO8 en JO9

13-10-2019

Maandagavond 21 oktober om 18:45uur is er weer een clinic van het Eerste. Dit keer voor onze toppers van de JO8 en de JO9.

Lees bericht

2 Superloten voor het Bierteam!

11-10-2019

Het Bierteam heeft maar liefst 2 (!) Superloten gekocht om mee te dingen naar de geweldige prijzen van de Grote Clubactie.

Lees bericht

Rabo ClubSupport: jouw stem is geld waard!

10-10-2019

Stemmen kan nog t/m 11 oktober! Snel naar de link dus....

Nieuwsoverzicht Archief