Japas Voorspel en Win

16 Januari 2014 / ZAVO / ZAVO

Ook dit jaar is Japas weer trotse sponsor van het Voorspel en Win spel. Doe mee en win een van de vele dinerbonnen t.w.v. € 29,95 euro!

Welkom bij het vragenspel van de Japas Voorspel en Win competitie,

Ook dit jaar is Japas weer trotse sponsor van het Voorspel en Win spel. Zij hebben voor de winnaars weer prachtige prijzen liggen in de vorm van dinerbonnen. Misschien bent u wel de gelukkige winnaar aan het eind van het seizoen en gaat u heerlijk dineren met vrienden en-of familie.  

De spelregels zijn eenvoudig. U krijgt een serie vragen waarop u antwoord geeft. Iedere vraag levert een 2 of 4 punten op. U kunt t/m 24 januari 2014 de vragen invullen (dus ACV uit is dan al achter de rug!!) 

Aan het eind van de competitie wordt op de website van VVOG de uitslag bekend gemaakt. 

Voor de winnaar liggen 3 dinerbonnen (a € 29,95) klaar! 
Voor de nr 2 t/m 5 ligt er 1 dinerbon (a € 29,95) klaar!

Daarnaast zijn er nog specifieke vragen die een dinerbon op kunnen leveren! Indien iemand al een bon heeft gewonnen doordat hij of zij bij de eerste 5 is geëindigd valt deze af.

Klik hier om de vragen in te vullen!

Namens de ZAVO en Japas, veel succes!

Lees bericht

Gezocht trainer/coach VVOG JO19-1

29-03-2020

VVOG is voor het nieuwe seizoen (2020/2021) op zoek naar een positief ingestelde, ambitieuze Trainer/Coach voor de JO19-1. Deze leeftijdsgroep komt momenteel uit in de Hoofdklasse.


 

Lees bericht

Update Corona-maatregelen

28-03-2020

 

Zoals bekend, is het sportcomplex van VVOG in ieder geval tot en met 6 april op slot om zo met elkaar de uitbraak van het coronavirus af te remmen.

Lees bericht

Job Hoogedoorn van Nunspeet naar VVOG

24-03-2020

VVOG is erin geslaagd om Job Hoogedoorn (23) aan zich te binden.

Nieuwsoverzicht Archief