Doe mee met de VVOG EK POOL

9 Mei 2008 / Redactie / ZAVO

Door: Webteam

3 juni 100ste aanmelding!


Nog even en het EK voetbal gaat weer van start. Om deze 'Oranjetijd' nog leuker en spannender te maken is de VVOG EK POOL in het leven geroepen. Voor 5 euro doe je mee met deze pool en maak je het EK nog spannender. Natuurlijk zijn er ook (geld)prijzen te winnen. De hoogte en het aantal prijzen zal afhangen van het aantal deelnemers (met andere woorden: hoeveel zit er in de pot). De uiteindelijke opbrengst zal ten goede komen aan de kantinecommissie van VVOG.

ONLINE AANMELDEN VVOG.EK-POOL.NL


Je kunt je online aanmelden via de speciale  ek-pool pagina op:  http://www.vvog.nl/ek-pool. Tevens is hier meer informatie aanwezig over de opzet vaan de pool.

OFFLINE AANMELDEN VVOG.EK-POOL.NL

Geef je op bij één van de ZAVO bestuursleden of bij Harry Huijgen. Je kunt je ook per email aanmelden. Stuur een email naar fotograaf@vvog.nl met de volgende mededeling: Aanmelding VVOG EK pool + je eigen naam + een zelfgekozen gebruikersnaam voor de pool.Daarna ontvang je per email een wachtwoord waarmee je kunt inloggen in de VVOG EK Pool, die te vinden is op http://vvog.ek-pool.nl/ waar je alle voorspellingen tot 10 minuten voor aanvang van de wedstrijden kunt invullen cq. wijzigen (met uitzondering van de winnaars van een groep, achtste/kwart/halve/finale wedstrijd. Deze moeten voor aanvang van het toernooi worden voorspeld).Per email wordt ook het banknummer doorgegeven waar de 5,= deelnemerskosten op gestort kunnen worden. Let op: Betalingen moeten gedaan zijn voor aanvang van het EK!
 
Wij hopen op een groot aantal deelnemers!

EXTRA PRIJZEN: 3 ORIGINELE SHIRTS VAN HET NEDERLANDS ELFTAL
Beschikbaar gesteld door Schogetten

 

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief