B1 speelt beslissingswedstrijd

13 November 2013 / Jeugdcommissie / Jeugd

Na 8 wedstrijden bovenaan staan en toch een beslissingswedstrijd moeten spelen om periodekampioen te worden. Hoe zit dat?

In de eindstand van de eerste periode zijn de teams van VVOG B1 en Unicum B1 gelijk geëindigd. Beide teams hebben 6 wedstrijden gewonnen, 1 gelijkgespeeld en 1 verloren. Bij een gelijke stand is het doelsaldo bepalend. En laat die nou ook hetzelfde zijn.

Daarom moet er een beslissingswedstrijd aan te pas komen om te bepalen wie de eerste periodekampioen is in de Hoofdklasse K van de B-junioren.

Op zaterdag 23 november wordt deze wedstrijd gespeeld op het terrein van v.v. Zeewolde en begint om 13.00 uur.

Mocht deze wedstrijd na de normale speelduur een gelijke stand te zien geven waardoor een verlenging gespeeld moet worden, dan gelden hiervoor de volgende voorwaarden:

  1. Onmiddellijk na het verstrijken van de 80 minuten wordt de wedstrijd, nadat opnieuw is geloot voor beginschop of doelkeuze, 2 x 12,5 minuten verlengd. Deze verlenging wordt volledig uitgespeeld.
  2. Na 12,5 minuten wordt van doel gewisseld.
  3. Is er, nadat 2 x 12,5 minuten is gespeeld, nog geen beslissing gevallen, dan valt de beslissing door het nemen van strafschoppen zoals bepaald in de spelregels.

Mannen, succes en op naar de eerste prijs van het seizoen !

Lees bericht

Help je ons dit jaar ook (weer) mee?

16-01-2020

Nog een paar weken en dan is de grote VVOG Veiling weer. Op 13 maart worden er weer mooie prijzen geveild en hopen we weer een beetje dichterbij de realisatie van de nieuwbouwplannen te komen.

Lees bericht

Deze week is Philip IJzerman de Pupil van de Week

16-01-2020

Deze week is Philip IJzerman de Pupil van de Week

Lees bericht

Win € 500,- met Cabrio-schieten tijdens de DVS'33 derby

16-01-2020

Doe mee aan de actie 'CABRIO-SCHIETEN' van VVOG tijdens de derby op 1 februari aanstaande en win € 500,- !

Nieuwsoverzicht Archief