VVOG contracteert trainer voor B-selectie

1 Augustus 2013 / Bestuur VVOG / Algemeen

VVOG is erin geslaagd om voor het komende seizoen een zeer ervaren man aan te trekken.

VVOG was door het wegvallen van Henk Drost op zoek naar een trainer voor ons tweede elftal. In onze zoektocht zijn wij uitgekomen bij Tino Stoop.

Tino Stoop is 50 jaar en woont in Almelo is getrouwd en heeft twee kinderen. Tino is in het dagelijks leven in dienst van de KNVB. Daar is hij onder andere docent voor de opleiding TC 1 senioren. Daarnaast is hij betrokken bij het landelijk project Clubontwikkeling van de KNVB Clubcoaches.

Hij is tevens coach van het Nederlands Jeugdteam Diabetes onder 13 jaar.  In het verleden is hij hoofdcoach geweest van onder andere HZVV , Be Quick ’28 (interim), ON Almelo, DZC ’68 en Stevo.

Tino Stoop zal bij VVOG hoofdcoach van ons tweede elftal zijn welke onlangs weer is gepromoveerd naar de hoogste reserve klasse. Stijn van Merkesteijn zal hem hierin ondersteunen als assistent. Tevens zal hij een ondersteunende rol vervullen naar ons derde elftal.

Aanvullend zal Tino Stoop zijn medewerking verlenen aan de TimeFlex Football Academy.

Wij wensen Tino ontzettend veel  succes en werkplezier toe bij V.V.O.G.. Hij zal vanavond al aanvangen met de training.

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief