Zware beslissing voor Henk Drost

17 Juli 2013 / Redactie / Algemeen

Met een zwaar hart heeft Henk Drost besloten om te stoppen met zijn activiteiten (2e trainer) bij VVOG. Een korte toelichting is op zijn plaats.

De beslissing van clubman Henk Drost om te stoppen met zijn activiteiten (2e trainer) bij VVOG was een hele moeilijke, zeker nu bij VVOG de laatste jaren een proces op gang is gekomen waarbij zowel sportief, qua familiegevoel en voetbalplezier grote stappen zijn gezet. In die ontwikkeling heeft Henk een substantieel aandeel gehad en hij was ook nu weer vol goede plannen voor het nieuwe seizoen. En soms worden er dan in het clubbelang beslissingen genomen waar je als persoon niet achter kunt staan en dan moet je een hele moeilijke beslissing nemen. En die situatie was voor Henk aan de orde in de samenwerking met hoofdtrainer Jan Schulting.

Henk schrijft daar in een mail over: "Teleurstelling overheerst, maar van de andere kant heb ik veel respect naar de mensen die bij dit proces betrokken zijn geweest. Voor alle betrokkenen is dit een vervelende situatie en het is gelopen zoals het is gelopen. Inhoudelijk hebben we een meningsverschil, maar niet meer dan dat. Met veel plezier kijk ik terug op een mooie periode bij VVOG. De laatste jaren is er veel opgepakt op het technische vlak bij VVOG. Samen met het bestuur hebben de  Technische Commissie, Jeugdcommissie, leiders, trainers, coördinatoren, sponsors, ouders en nog vele anderen  een steentje bij gedragen aan VVOG IN OPMARS. Er ligt een prima fundament om door te pakken. Ik bedank jullie allemaal voor de fijne samenwerking en blijf werken aan VVOG IN OPMARS.".

Het bestuur vindt het ontzettend jammer dat Henk deze beslissing heeft moeten nemen . Henk heeft zich met 100% overgave en overtuiging voor VVOG gegeven en door zijn aanstekelijk enthousiame ook heel veel bereikt. We hopen dat de vakantie Henk goed gaat doen. Hij heeft al aangegeven dat hij zal blijven werken aan VVOG in Opmars en wij hopen dat hij daar nog volop bij betrokken zal willen blijven. Voor nu zeggen wij : Henk, enorm bedankt en tot ziens na je vakantie.

 

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Lees bericht

Zaterdag is Talha Gündogan pupil van de week!

21-03-2024

Zaterdag 23 maart is Talha pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - SDV Barneveld.

Nieuwsoverzicht Archief