Condoleances namens de Businessclub

10 Juli 2013 / Sponsorcommissie / Sponsors

Met grote verslagenheid heeft de Businessclub van VVOG kennis genomen van het overlijden van Gerrit -Jan de Groot. 

In de loop van enkele decennia heb ik hem leren kennen als een enthousiast lid van de Businessclub. Dankzij de clubliefde van de Familie de Groot kon VVOG met name in de jaren '80 en '90 blijven voortbestaan toen belangrijke sponsors afhaakten. Ik heb Gerrit Jan leren kennen als een oprecht en fijn mens, met wie het rechtstreeks en goed praten was. Namens de gehele Businessclub en de Sponsorcommissie wensen wij de familie De Groot veel sterkte de komen dagen en de tijd die daarop volgt om dit enorme verlies te dragen. De Businessclub van VVOG zal hem missen. We zullen hem altijd blijven gedenken als een man met een groot (en ook Groen) hart. In hem hebben we niet alleen een lid van de Businessclub, maar ook een goede en trouwe vriend verloren.

Namens de Sponsorcommissie en de Businessclub, en vice-voorzitter Henk Hakvoort,

Dick W.A. Maes Broekema

Lees bericht

Uitdelen wedstrijdkleding en trainingspullen

21-08-2019

Zaterdag 24 augustus is er gelegenheid om tenues af te halen voor de teams die oefen- en bekerwedstrijden spelen binnenkort.

Lees bericht

De negende editie International Tournament U14 Hulshorst

21-08-2019

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus 2019 wordt op sportpark De Eendracht in Hulshorst voor alweer de negende maal het International Tournament U14 Hulshorst georganiseerd met deelname van Jarno van der Vegt en Jasper Landwaard van VVOG.

Lees bericht

We gaan (bijna) weer trainen!

16-08-2019

Het is zover, we gaan (bijna) trainen. Vanaf 26 augustus is het sportpark weer open om te trainen.

Nieuwsoverzicht Archief