Data en inhoud programma Zuiderzeecup 2013 bekend

25 Maart 2013 / Bestuur VVOG / Algemeen

De Zuiderzeecup 2013 zal dit jaar plaatsvinden op woensdag 14 en zaterdag 17 augustus en kent een uiterst aantrekkelijke programmering.

De Zuiderzeecupcommissie is weer druk bezig geweest om er een aantrekkelijk programma van te maken geheel in de stijl van de visserijtraditie.

Dit jaar komen Urk, Huizen en Go Ahead Kampen weer deelnemen aan het voetbaltoernooi.

Daarnaast staat het eerste elftal uit het seizoen 1974-1975 speciaal in de picture. Wie kent ze niet, mannen als Bertus Hoeve, Theo Verbruggen, Wim Foppen en vele anderen.

Er zal een visrookwedstrijd zijn, visserijkoren, er zijn oude ambachten te zien, een visrook/bak wedstrijd, het veteranentoernooi en last but not least de spetterende muzikale feestavond.

Er zijn ook weer hele aantrekkelijke sponsorpakketten die voor bedrijven de mogelijkheid bieden om zich prominent in de schijnwerpers te plaatsen maar ook om optimaal te kunnen genieten van zaken als het aanbieden van producten, verbinden van de naam aan het toernooi tot aan parkeerfaciliteiten, consumptiebonnen en buffetbonnen. Wees er daarom snel bij en neem contact op met Marco Roelofsen, Henri Brink of Bert Wallet.

We gaan er weer echte voetbalstrijd in een mooie visserijambiance van maken.

Wil je programmering van de Zuiderzeecupcommissie zien. Klik dan hier.

 

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief