Dolfijntjes trainen zaterdag 6 oktober weer dapper mee !.

5 Oktober 2012 / Bestuurslid Voetbalzaken / Jeugd

Onze jongste talenten van 4 en 5 heten de  Dolfijntjes. Ze  gaan morgen 6 oktober van 9.30 tot 10.30 weer lekker trainen naast veld 2.

Bij de Dolfijntjes kunnen meisjes en jongens terecht van 4 en 5 jaar. Bij VVOG de jongste leeftijd. Voor de kinderen die de eerste keer komen is dit vaak heel spannend. Dit heel spannend proberen de trainers zo gauw mogelijk om te zetten in heel plezierig. Dit door de trainingen zo aan te passen dat het voor de kinderen herkenbaar is. Een voorbeeld is een spelvorm als tikkertje, wat veelal herkenbaar is. Later kan dit dan omgezet worden naar tikkertje met de bal aan de voet. Kortom in kleine stapjes wennen aan de bal en het trainen zelf. Er wordt niets verwacht van de voetbalcapaciteiten van de spelers. De een heeft het meer dan de ander maar bij de Dolfijntjes doet ieder het goed ! Ieder meisje of jongen die graag wil meedoen kan op de zaterdagmorgen gewoon komen en doen gelijk mee. Zij krijgen de gelegenheid een viertal trainingen mee te doen zonder enige verplichting. Willen zij hierna mee blijven doen, dan moeten zij zich inschrijven bij VVOG. Vanaf 1 september trainen de spelers op de Dolfijntjesvelden, dit naast veld 2. Dit van 09.30 tot 10.30 uur.

VVOG Dolfijntjes, voor dol fijn voetbal !

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief