Goudsponsor en VVOG fysiopraktijk Tolsma behaalt pluscertificaat

3 September 2012 / Sponsorcommissie / Sponsors

De goudsponsor en fysiopraktijk van VVOG heeft haar kwaliteitsstatus flink verbreed. Lees er hier kort meer over.

Sinds 1 juli hebben Hillie Hofmeester en Erik Bouman hun praktijkvoering verplaatst naar het prachtig verbouwde pand aan de Johanniterlaan 3 waar ze samen met 7 andere disciplines het Gezondheid Centrum Harderwijk vormen. Door deze verhuizing is de relatie met het Hogepad komen te vervallen en is er gekozen voor de naam “Centrum voor Fysiotherapie Harderwijk”. Dat dit team fysiotherapeuten hun vak goed verstaat blijkt uit het behalen van hun Pluscertificaat. Hiermee behoort het Centrum tot het topsegment binnen de fysiotherapie, van de 8000 fysiotherapie praktijken heeft slechts 5% de plusstatus. Pluspraktijken bieden een stapje meer op het gebied van kwaliteit. Zij moeten ondernemend zijn, innovatief, kwaliteitsgericht en modern. Daarnaast moeten zij multidisciplinair en transparant zijn in hun manier van werken, hun bedrijfsvoering op orde hebben en continu werken aan verbetering. Kortom, de titel Pluspraktijk krijg je niet zomaar en is zeker een felicitatie waard!

Johanniterlaan 3, 3841 DS Harderwijk T.:0341-420954 

www.centrumvoorfysiotherapieharderwijk.nl

Vanaf maandag 3 september hebben wij weer spreekuur op:

maandag, dinsdag en donderdag van 17.30-18.30 uur. Een ieder die verbonden is met VVOG kan hier terecht voor beoordeling van fysieke klachten, advies en behandeling.

 

 

 

 

Lees bericht

Voetbalclinic VVOG 1 voor JO8 en JO9

13-10-2019

Maandagavond 21 oktober om 18:45uur is er weer een clinic van het Eerste. Dit keer voor onze toppers van de JO8 en de JO9.

Lees bericht

2 Superloten voor het Bierteam!

11-10-2019

Het Bierteam heeft maar liefst 2 (!) Superloten gekocht om mee te dingen naar de geweldige prijzen van de Grote Clubactie.

Lees bericht

Rabo ClubSupport: jouw stem is geld waard!

10-10-2019

Stemmen kan nog t/m 11 oktober! Snel naar de link dus....

Nieuwsoverzicht Archief