Goudsponsor en VVOG fysiopraktijk Tolsma behaalt pluscertificaat

3 September 2012 / Sponsorcommissie / Sponsors

De goudsponsor en fysiopraktijk van VVOG heeft haar kwaliteitsstatus flink verbreed. Lees er hier kort meer over.

Sinds 1 juli hebben Hillie Hofmeester en Erik Bouman hun praktijkvoering verplaatst naar het prachtig verbouwde pand aan de Johanniterlaan 3 waar ze samen met 7 andere disciplines het Gezondheid Centrum Harderwijk vormen. Door deze verhuizing is de relatie met het Hogepad komen te vervallen en is er gekozen voor de naam “Centrum voor Fysiotherapie Harderwijk”. Dat dit team fysiotherapeuten hun vak goed verstaat blijkt uit het behalen van hun Pluscertificaat. Hiermee behoort het Centrum tot het topsegment binnen de fysiotherapie, van de 8000 fysiotherapie praktijken heeft slechts 5% de plusstatus. Pluspraktijken bieden een stapje meer op het gebied van kwaliteit. Zij moeten ondernemend zijn, innovatief, kwaliteitsgericht en modern. Daarnaast moeten zij multidisciplinair en transparant zijn in hun manier van werken, hun bedrijfsvoering op orde hebben en continu werken aan verbetering. Kortom, de titel Pluspraktijk krijg je niet zomaar en is zeker een felicitatie waard!

Johanniterlaan 3, 3841 DS Harderwijk T.:0341-420954 

www.centrumvoorfysiotherapieharderwijk.nl

Vanaf maandag 3 september hebben wij weer spreekuur op:

maandag, dinsdag en donderdag van 17.30-18.30 uur. Een ieder die verbonden is met VVOG kan hier terecht voor beoordeling van fysieke klachten, advies en behandeling.

 

 

 

 

Lees bericht

Kersten en Snijders blijven VVOG trouw

18-01-2019

Harrie Kersten en Jeffrey Snijders spelen ook volgend seizoen in het groenwit van VVOG. Het Amersfoortse duo speelt al twee jaar een belangrijke rol in het eerste elftal van VVOG.

Lees bericht

Hennie in 't Hof verlaat VVOG aan het einde van dit seizoen

17-01-2019

De wegen van Hennie in 't Hof en VVOG gaan aan het eind van het seizoen scheiden.

Lees bericht

Voetbalacademie 1 februari weer van start

17-01-2019

Ook dit jaar geven we bij VVOG de jeugdspelers de mogelijkheid om deel te nemen aan de VVOG Voetbalacademie.

Nieuwsoverzicht Archief