Businessclub leden begeven zich op glad ijs..

16 December 2011 / Redactie / Sponsors

Woensdag 14 december vond er een Businessclub event plaats op het marktplein in hartje Harderwijk. De Businessclub leden genoten van het stamppotbuffet, interviews met o.a. Nicolet Bakker en waren zeer actief op de ijsbaan. Het onderdeel 'Curling', onder leiding van SOS Events leidde tot lachbuien en positieve reacties. 

Niet alleen de Business Club leden, maar ook hun kinderen, die eerst lekker konden schaatsen, waren uitgenodigd voor dit evenement. In de tussentijd kon men binnen genieten van een heerlijk stamppotbuffet waarna het officiële programma begon. De nadruk lag dit keer op de dames van VVOG. Beginnend met een interview met Monique Mennen (technisch coördinator VVOG Dames) en Gerrit Bruinink (assistent-trainer VVOG Dames 1). Daaropvolgend kwam Nicolet Bakker aan het woord. Nicolet heeft in 2011 haar debuut gemaakt als assistent-scheidsrechter in de Jupiler League en is nog in de race voor een plek op de Olymische spelen.

Na de interviews werd van de Business Club leden een meer actieve houding verwacht. Er stond namelijk ‘Curling’, georganiseerd door SOS Events, op het programma onder de bezielende leiding van Erik Kroon en Coen Verver. 8 teams streden voor de felbegeerde eerste plek, met zeer bijzondere, uiteenlopende technieken.. Er werd hierbij, uiteraard, enorm veel gelachen!

Onder het genot van een drankje werd er nagepraat en terug gekeken op een zeer geslaagde avond.

Lees bericht

Kersten en Snijders blijven VVOG trouw

18-01-2019

Harrie Kersten en Jeffrey Snijders spelen ook volgend seizoen in het groenwit van VVOG. Het Amersfoortse duo speelt al twee jaar een belangrijke rol in het eerste elftal van VVOG.

Lees bericht

Hennie in 't Hof verlaat VVOG aan het einde van dit seizoen

17-01-2019

De wegen van Hennie in 't Hof en VVOG gaan aan het eind van het seizoen scheiden.

Lees bericht

Voetbalacademie 1 februari weer van start

17-01-2019

Ook dit jaar geven we bij VVOG de jeugdspelers de mogelijkheid om deel te nemen aan de VVOG Voetbalacademie.

Nieuwsoverzicht Archief