Businessclub leden begeven zich op glad ijs..

16 December 2011 / Redactie / Sponsors

Woensdag 14 december vond er een Businessclub event plaats op het marktplein in hartje Harderwijk. De Businessclub leden genoten van het stamppotbuffet, interviews met o.a. Nicolet Bakker en waren zeer actief op de ijsbaan. Het onderdeel 'Curling', onder leiding van SOS Events leidde tot lachbuien en positieve reacties. 

Niet alleen de Business Club leden, maar ook hun kinderen, die eerst lekker konden schaatsen, waren uitgenodigd voor dit evenement. In de tussentijd kon men binnen genieten van een heerlijk stamppotbuffet waarna het officiële programma begon. De nadruk lag dit keer op de dames van VVOG. Beginnend met een interview met Monique Mennen (technisch coördinator VVOG Dames) en Gerrit Bruinink (assistent-trainer VVOG Dames 1). Daaropvolgend kwam Nicolet Bakker aan het woord. Nicolet heeft in 2011 haar debuut gemaakt als assistent-scheidsrechter in de Jupiler League en is nog in de race voor een plek op de Olymische spelen.

Na de interviews werd van de Business Club leden een meer actieve houding verwacht. Er stond namelijk ‘Curling’, georganiseerd door SOS Events, op het programma onder de bezielende leiding van Erik Kroon en Coen Verver. 8 teams streden voor de felbegeerde eerste plek, met zeer bijzondere, uiteenlopende technieken.. Er werd hierbij, uiteraard, enorm veel gelachen!

Onder het genot van een drankje werd er nagepraat en terug gekeken op een zeer geslaagde avond.

Lees bericht

Haringparty 2019 doneert prachtig bedrag aan VVOG

17-06-2019

Donderdagavond 13 juni jl. was het weer zover: de 13e editie van de Haringparty.

Lees bericht

Klimmen JO11-1

16-06-2019

7 juni was het eindelijk zover: de JO11-1 ging klimmen in het klimbos Harderwijk.

Lees bericht

Scheidsrechter planner gezocht!

16-06-2019

Affiniteit met het mooie scheidsrechter vak is niet perse nodig.

Nieuwsoverzicht Archief