Timeflex Football Fundag

26 Oktober 2011 / Jeugdcommissie / Jeugd

Woensdagmiddag 9 november organiseert de Timeflex Voetbal Academie de enige echte Football Fundag!. Via allerlei uitdagende spelelementen kunnen de F- en E-pupillen van VVOG laten zien wat zij technisch al in hun mars hebben. Voorbeelden zijn: penalty schieten, voetbal slalom en latje schieten. Elke deelnemer mag bovendien één vriendje of vriendinnetje meenemen. Om een en ander goed te kunnen organiseren vragen wij de trainers en leiders per team te inventariseren welke kinderen komen, hopelijk samen met een vriendje of vriendinnetje.
Inschrijfformulieren liggen vanaf aanstaande zaterdag in de teamvakjes. De middag begint om 14.00 uur en wordt om 17.00 uur afgerond met een feestelijke prijsuitreiking. Om de toestroom wat te reguleren begint de F-jeugd om 14.00 uur en de E-jeugd om 14.30 uur. Er is een eigen bijdrage van € 3,00 per persoon, dit is inclusief consumpties en een Timeflex Voetbalacademie diploma voor alle deelnemers.
Inschrijven kan bij henk.drost@hotmail.com 

.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief