Zaterdag 3 september gaan de vrijwilligers op de kiek.

31 Augustus 2011 / Bestuur VVOG / Algemeen

Zaterdag 3 september gaan de vrijwilligers op de Kiek. V.V.O.G wil laten zien hoe belangrijk de vrijwilligers voor de vereniging zijn. Op zaterdagmiddag 3 september aanstaande zullen we daarom om 13.30 een groepsfoto gaan maken van de vrijwilligers. Dat gaat gebeuren in de hoek van het hoofdveld. Onze beeldtovenaar Ronald Bonestroo gaat er voor zorgen dat ze er verrassend op komen te staan. We zullen die groepsfoto samen met het door Covebo aangeboden foto canvasdoek, op dezelfde manier gaan uitvergroten. Die beide foto’s hangen we tegen de buitengevel van de V.V.O.G. Kantine op onder de bezielende titel: "Dit zijn wij, dit is V.V.O.G."

Bij deze roepen we alle vrijwilligers en de mensen van de ZAVO op, om je op zaterdag 3 september rond half twee zaterdagmiddag even te melden in de hoek van het hoofdveld.

PS: We gaan in de loop van het seizoen ook kleinere foto’s van alle vrijwilligers gaan maken en er bij zetten wat ze doen. Dat zien we een gezicht bij wie wat doet.

Het bestuur.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief