Nieuws rond de A-selectie

3 Mei 2010 / Bestuur VVOG / Algemeen

Zaterdag 01 mei heeft opnieuw een speler zijn jawoord gegeven om het komend seizoen voor VVOG uit te komen. Dit betreft de 23-jarige Jelmer Dijkstra. Hij komt momenteel uit voor de zondag hoofdklasser Be Quick 1887 uit Groningen.

Deze club is nog volop in de race om een plaats in de nieuw te vormen topklasse. Jelmer Dijkstra gaat ter afronding van zijn opleiding bij een bedrijf in Nijkerk stage lopen en gaat in die omgeving dan ook wonen.
Jelmer Dijkstra is een multifunctionele speler. Hij kan op diverse posities op zowel het middenveld als achterste linie goed uit de voeten. Hij heeft onder meer voor de betaalde voetbalorganisaties Heerenveen en Cambuur gespeeld. Wij wensen Jelmer Dijkstra heel veel (voetbal)plezier en succes toe bij onze vereniging.

 

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief