Dinsdagavond VVOG – Berkum

30 Oktober 2009 / Redactie / Algemeen

BEKERWEDSTRIJD VVOG-BERKUM OPNIEUW VASTGESTELD

Dinsdagavond 1 december staat de wedstrijd voor de districtbeker tussen VVOG en Berkum op het programma. De wedstrijd wordt gespeeld op de Strokel en begint om 20:00 uur. Berkum komt uit in de hoofdklasse C en staat in de middenmoot, kortom een mooie uitdaging voor de equipe van Henk Drost, die heet laten zien het betere voetbal te spelen tegen hoger geklasseerde tegenstanders.

In de laatste bekerwedstrijd van Berkum werd gewonnen van s.v. Zwolle met 3 – 2. In de bekerpoule werd in de uitwedstrijd tegen DTS ’35 met 2 – 2 gelijkgespeeld. In de thuiswedstrijd tegen DVS ’33 werd met 1 – 0 gewonnen. De laatste poule wedstrijd werd in Wezep tegen WHC met 2 – 1 verloren.

Bij Berkum speelt oud VVOG 'er Edmund Mijnheer.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief