We gaan d’r voor op 12 september !!

5 September 2009 / Bestuur VVOG / Algemeen

Het V.V.O.G bestuur heeft in de Algemene Ledenvergadering van 26 augustus een ambitieus beleid voor het nieuwe seizoen 2009-2010 geformuleerd. Één van de belangrijkste doelstellingen is om van V.V.O.G. een hechte voetbalfamilie te gaan maken.

Op 12 september worden die woorden in eerste daden omgezet. Voor de eerste thuiswedstrijd van het eerste elftal tegen DETO heeft de evenementencommissie namelijk voor jong en oud een leuk programma samengesteld.

Om de binding van de V.V.O.G familie te versterken, hebben in totaal 600 ouders en of verzorgers van de jeugdleden deze week een uitnodiging ontvangen met twee gratis toegangskaarten voor de wedstrijd V.V.O.G - D.E.T.O. .

Het programma is daar volledig op afgestemd. Het begint al om 13.00 uur, want dan spelen één van onze F-jes een voorwedstrijd op het hoofdveld en reken maar dat het er officieel aan toe gaat. Voor de kleintjes is er gezorgd voor een springkussen en om in de juiste sfeer van de wedstrijd te komen is er lekkere Dance Music, samengesteld door de mannen van het eerste!

Tijdens de rust gaat de eerste editie van de Telstar penaltybokaal van start onder leiding van good old Wim Lecomte. Als het lukt, dan is er een dweilorkest waarop we lekker in de rust kunnen meedeinen.

En……na afloop van de wedstrijd is er nog lang gelegenheid om na te borrelen. De kantine houden we nog een hele tijd open, er is een verloting, een heus interview met de trainer in de kantine en voor muziek en een borrelhapje wordt gezorgd. We hopen dat het nog lang prettig toeven zal zijn op de Strokel en daarmee de eerste stap is gezet om meer ouders/verzorgers, sponsoren en bezoekers naar ons prachtige sportpark te krijgen.

Als deze pilot slaagt, zal een dergelijk evenement nog zo’n vier to vijf keer herhaald worden en wellicht gecombineerd worden met wedstrijden tegen de regionale toppers DVS’33, NSC, Urk, VSCO en SDVB.

De evenementencommissie heeft daarnaast ook nog andere plannen om V.V.O.G. duidelijker op de kaart te zetten voor leden, ouders en inwoners van Harderwijk. Binnenkort zal ze bezig gaan met het opstellen van een evenementenkalender voor het nieuwe seizoen.

Uiteraard brengt het organiseren van evenementen extra kosten met zich mee. De evenementen-commissie is daarom naarstig op zoek naar bedrijven of mensen die dit een goed initiatief vinden en die met een bijdrage hun naam willen verbinden aan één van de evenementen.

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief