VVOG DOET MEE AAN FREE KICK COMPETITIE

13 April 2009 / Redactie / Jeugd




door Gerrit Hup

Evenals de vorige editie doet VVOG ook dit seizoen weer mee met de AB Oost Free Kick competitie. De beste vrije trappen specialist van VVOG zal het in de finale moeten opnemen tegen de vrije trappen specialisten van 63 andere clubs. De uiteindelijke winnaar verdient € 10.000 euro voor zijn club. De finale wordt gehouden in het FC Zwolle stadion.
Om de beste vrije trappen specialist binnen VVOG te kunnen bepalen wordt er een interne finale gehouden. Deze interne finale zal worden gehouden tussen drie spelers van VVOG 1 en drie spelers van VVOG 2. Vorig seizoen wist Farouk Djemili deze titel te behalen. De interne finale wordt gehouden op zaterdag 18 april a.s., direct na de competitiewedstrijd VVOG 1 – CSV Apeldoorn A1.
De winnaar zal naast het vertegenwoordigen van zijn club in de finale ook mogen deelnemen aan een vrije trappen clinic die wordt verzorgd door ex-profvoetballer Pierre van Hooijdonk.
Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief