Ambachtsbakker diamantsponsor VVOG

30 Maart 2009 / Redactie / Sponsors

Met ingang van het nieuwe seizoen sluit de Ambachtsbakker uit Spakenburg zich aan als Diamantsponsor bij de Businessclub van VVOG.De Ambachtsbakker heeft inmiddels 83 aangesloten winkels welke gevestigd zijn door heel Nederland. De aangesloten bakkers hebben een enorme passie voor het vak, bereiden hun producten met de grootste zorg, verwerken de beste grondstoffen, zijn creatief en verrassend en garanderen een unieke kwaliteit. Alleen warme bakkers die voldoen aan strenge kwaliteits- en service- eisen mogen het Ambachtsbakker keurmerk voeren. De winkels worden gekenmerkt door het unieke bronskleurige kwaliteitslogo bij de deur, de warmrode huisstijlkleur en de slogan ‘Gewoon ’t lekkerst’.

Alle Ambachtsbakkers krijgen ondersteuning vanuit het hoofdkantoor in Spakenburg op het gebied van de gehele bedrijfsvoering en in het bijzonder marketing. Zo worden er maandelijks promotiepakketten ontwikkeld, individuele acties vormgegeven en campagnes bedacht en uitgewerkt.

De Ambachtsbakker is geen onbekende in het amateurvoetbal. Al sinds jaar en dag zijn ze hoofdsponsor van IJsselmeervogels. Directeur Wouter de Graaf draagt echter ook VVOG een warm hart toe. ´VVOG behoort nog altijd bij de grote namen in het amateurvoetbal. Ik hoop dan ook dat VVOG komend seizoen weer op hoofdklasseniveau acteert. Met de sponsoring van VVOG willen wij in de regio Noord-West Veluwe de naamsbekendheid van het succesvolle Ambachtsbakker-concept vergroten onder de consument en de warme bakker. Een welbekende bakker uit de regio is Ambachtsbakker Schreuder met winkels in Uddel, Putten, Barneveld, Apeldoorn en Harderwijk. Zie voor meer winkels www.ambachtsbakker.nl.
Lees bericht

Voetbalclinic VVOG 1 voor JO8 en JO9

13-10-2019

Maandagavond 21 oktober om 18:45uur is er weer een clinic van het Eerste. Dit keer voor onze toppers van de JO8 en de JO9.

Lees bericht

2 Superloten voor het Bierteam!

11-10-2019

Het Bierteam heeft maar liefst 2 (!) Superloten gekocht om mee te dingen naar de geweldige prijzen van de Grote Clubactie.

Lees bericht

Rabo ClubSupport: jouw stem is geld waard!

10-10-2019

Stemmen kan nog t/m 11 oktober! Snel naar de link dus....

Nieuwsoverzicht Archief