Ambachtsbakker diamantsponsor VVOG

30 Maart 2009 / Redactie / Sponsors Met ingang van het nieuwe seizoen sluit de Ambachtsbakker uit Spakenburg zich aan als Diamantsponsor bij de Businessclub van VVOG.De Ambachtsbakker heeft inmiddels 83 aangesloten winkels welke gevestigd zijn door heel Nederland. De aangesloten bakkers hebben een enorme passie voor het vak, bereiden hun producten met de grootste zorg, verwerken de beste grondstoffen, zijn creatief en verrassend en garanderen een unieke kwaliteit. Alleen warme bakkers die voldoen aan strenge kwaliteits- en service- eisen mogen het Ambachtsbakker keurmerk voeren. De winkels worden gekenmerkt door het unieke bronskleurige kwaliteitslogo bij de deur, de warmrode huisstijlkleur en de slogan ‘Gewoon ’t lekkerst’.

Alle Ambachtsbakkers krijgen ondersteuning vanuit het hoofdkantoor in Spakenburg op het gebied van de gehele bedrijfsvoering en in het bijzonder marketing. Zo worden er maandelijks promotiepakketten ontwikkeld, individuele acties vormgegeven en campagnes bedacht en uitgewerkt.

De Ambachtsbakker is geen onbekende in het amateurvoetbal. Al sinds jaar en dag zijn ze hoofdsponsor van IJsselmeervogels. Directeur Wouter de Graaf draagt echter ook VVOG een warm hart toe. ´VVOG behoort nog altijd bij de grote namen in het amateurvoetbal. Ik hoop dan ook dat VVOG komend seizoen weer op hoofdklasseniveau acteert. Met de sponsoring van VVOG willen wij in de regio Noord-West Veluwe de naamsbekendheid van het succesvolle Ambachtsbakker-concept vergroten onder de consument en de warme bakker. Een welbekende bakker uit de regio is Ambachtsbakker Schreuder met winkels in Uddel, Putten, Barneveld, Apeldoorn en Harderwijk. Zie voor meer winkels www.ambachtsbakker.nl.
Lees bericht

Klimmen JO11-1

16-06-2019

7 juni was het eindelijk zover: de JO11-1 ging klimmen in het klimbos Harderwijk.

Lees bericht

Scheidsrechter planner gezocht!

16-06-2019

Affiniteit met het mooie scheidsrechter vak is niet perse nodig.

Lees bericht

Randy Onuoha komt VVOG versterken

15-06-2019

Ter versterking van de selectie is VVOG er nog in geslaagd om Randy Onuoha aan te trekken. De 25-jarige linkspoot uit Almere is in de jeugd opgeleid bij Almere City en heeft ook voor Jong NEC gespeeld. 

Nieuwsoverzicht Archief