Ambachtsbakker diamantsponsor VVOG

30 Maart 2009 / Redactie / Sponsors Met ingang van het nieuwe seizoen sluit de Ambachtsbakker uit Spakenburg zich aan als Diamantsponsor bij de Businessclub van VVOG.De Ambachtsbakker heeft inmiddels 83 aangesloten winkels welke gevestigd zijn door heel Nederland. De aangesloten bakkers hebben een enorme passie voor het vak, bereiden hun producten met de grootste zorg, verwerken de beste grondstoffen, zijn creatief en verrassend en garanderen een unieke kwaliteit. Alleen warme bakkers die voldoen aan strenge kwaliteits- en service- eisen mogen het Ambachtsbakker keurmerk voeren. De winkels worden gekenmerkt door het unieke bronskleurige kwaliteitslogo bij de deur, de warmrode huisstijlkleur en de slogan ‘Gewoon ’t lekkerst’.

Alle Ambachtsbakkers krijgen ondersteuning vanuit het hoofdkantoor in Spakenburg op het gebied van de gehele bedrijfsvoering en in het bijzonder marketing. Zo worden er maandelijks promotiepakketten ontwikkeld, individuele acties vormgegeven en campagnes bedacht en uitgewerkt.

De Ambachtsbakker is geen onbekende in het amateurvoetbal. Al sinds jaar en dag zijn ze hoofdsponsor van IJsselmeervogels. Directeur Wouter de Graaf draagt echter ook VVOG een warm hart toe. ´VVOG behoort nog altijd bij de grote namen in het amateurvoetbal. Ik hoop dan ook dat VVOG komend seizoen weer op hoofdklasseniveau acteert. Met de sponsoring van VVOG willen wij in de regio Noord-West Veluwe de naamsbekendheid van het succesvolle Ambachtsbakker-concept vergroten onder de consument en de warme bakker. Een welbekende bakker uit de regio is Ambachtsbakker Schreuder met winkels in Uddel, Putten, Barneveld, Apeldoorn en Harderwijk. Zie voor meer winkels www.ambachtsbakker.nl.
Lees bericht

Alle trainingen en wedstrijden zijn afgelast !

22-01-2019

Vanwege de sneeuw zijn tot nader orde alle oefenwedstrijden en trainingen op ons sportpark afgelast.

Lees bericht

Wie of wat is Support Casper eigenlijk?

21-01-2019

In eerdere berichten en in de promofilm werd het al aangekondigd: een deel van het geld van de Grote Veiling op 8 maart gaat naar Support Casper.

Lees bericht

Hoe loopt het met de veilingitems en wat komt er binnen?

20-01-2019

We zijn nog geen week bezig en het enthousiasme wat bij onze vereniging is losgekomen, slaat over naar de ondernemers en instanties.

Nieuwsoverzicht Archief