Businessclubevent ism GIBO Groep

22 Maart 2009 / Sponsorcommissie / Sponsors

Na het zeer geslaagde Mini Cooper Event  ism SOS Events van afgelopen december, staat het volgende Business Club Event al weer op het programma. Dit nieuwe evenement met interessante sprekers wordt georganiseerd ism VVOG-diamantsponsor GIBO Groep en zal plaatsvinden op dinsdagavond 24 maart a.s. vanaf 19.30 uur in Partycentrum “Hof van Hulshorst”.

De sprekers

Vanuit de voetbalwereld komen twee bekende sprekers, te weten Toon Gerbrands (directeur algemene zaken bij AZ) en Dwight Lodeweges (hoofdtrainer PSV). Namens de GIBO Groep zullen Frans Jansen (kantoordirecteur GIBO Groep Harderwijk) en Ronald van Krieken(regiodirecteur GIBO Groep Utrecht-Gelderland) een bedrijfspresentatie verzorgen en ingaan op de vraag hoe het bedrijfsleven kan inspelen op de huidige recessie.

De gehele avond zal onder de deskundige leiding staan van Jan Douwe Kroeske. Al met al een zeer boeiende sprekersgroep!

 

Lees bericht

Hoe loopt het met de veilingitems en wat komt er binnen?

20-01-2019

We zijn nog geen week bezig en het enthousiasme wat bij onze vereniging is losgekomen, slaat over naar de ondernemers en instanties.

Lees bericht

Inloopavond bestuur op 23 januari

20-01-2019

Het dagelijks bestuur (DB) van VVOG houdt 23 januari a.s. van 19.30 tot 20.15 in het kader van de “Open Club” gedachte een inloop spreekuur.  Alle leden en vrijwilligers zijn van harte welkom om in gesprek te gaan met de bestuursleden over zaken die ze graag onder de aandacht willen brengen van het bestuur.

Lees bericht

Binnenkort uitslag VVOG prijzen Grote Clubactie!

19-01-2019

Aankomende week worden de VVOG prijzen van de Grote Clubactie 2018 bekend gemaakt.

Nieuwsoverzicht Archief