Sportstage lopen bij VVOG?

22 Juni 2024 / Algemeen

Heb je gekozen voor de MBO opleiding Sport en Bewegen bij Landstede Harderwijk, Landstede Zwolle, Deltion Zwolle of MBO Amersfoort en ben komend seizoen op zoek naar een stageplek. VVOG  heeft op dit moment een (beperkt) aantal stageplaatsen beschikbaar. Wij zijn al meer dan 10 jaar erkend leerbedrijf, en talloze stagiairs zijn je de afgelopen tien jaar voor gegaan. We hebben een samenwerkingsovereenkomst met Landstede, maar in het verleden hebben we ook stagiairs van Deltion en MBO Amersfoort onderdak verleend dus ook met en bij die opleidingen zijn we bekend.

De ideale stage betekent bij ons dat je 1 keer per week meeloopt met een ervaren trainer, en 2 keer per week grotendeels zelfstandig een jeugdteam traint. Uiteraard gaan we ervan uit dat je op zaterdagochtend dat team coacht en begeleidt. Zo kom je aan voldoende stage-uren en ervaring. Voetbal je zelf nog? Dan gaan we kijken of we je stage-uren zo kunnen inrichten dat je eigen voetbal en training ook door kunnen gaan. Soms is de ideale stage niet volledig realiseerbaar, maar met maatwerk zoeken we in overleg met jou naar de stage die bij je past. Je staat er in je stage niet alleen voor, je wordt vanuit VVOG begeleid door mensen die ervaring hebben in het begeleiden van studenten, en ook trainers ervaring hebben.

Heb je belangstelling? Meld je dan aan of neem contact op met onze stagebegeleider: Ben van Reenen, email:  benmirbv@gmail.com

Lees bericht

Programma 4e divisie A voor komend seizoen 2024-2025 bekend.

11-07-2024

Zoals al eerder gedeeld treft VVOG Harderwijk het merendeel van zijn tegenstanders vanuit het westen van het land.

Lees bericht

De KNVB heeft afgelopen vrijdag 5 juli 2024 de indeling bekendgemaakt voor de tweede , derde en vierde divisie.

07-07-2024

VVOG Harderwijk komt komend seizoen in vierde divisie A uit.

Lees bericht

Vacature: Enthousiaste Trainer Gezocht voor JO17-3 bij VVOG Harderwijk!

02-07-2024

Ben jij gepassioneerd over voetbal en wil je een gezellige groep leergierige spelers begeleiden? Dan zoeken wij jou!

Nieuwsoverzicht Archief