Van Polen versterkt het 35+1-team

13 Mei 2024 / Algemeen

Bram van Polen keert van de zomer terug op De Strokel. De PEC-legende gaat voor zijn plek vechten in het al jaren onverslaanbare 35+1-team van VVOG. Van Polen speelde in de jeugd bij de Groenen en debuteerde al op 17-jarige leeftijd in het keurkorps van de ‘Harderwiekers’. Na twee seizoenen bij de A-selectie ging hij door naar Vitesse (1 jaar) en PEC Zwolle (17 jaar). Hoogtepunt was ongetwijfeld het winnen van de KNVB-beker in 2014. 

Van Polen over zijn toch wel enigszins verrassende terugkeer bij een van de topclubs in het amateurvoetbal: “Ik heb het er thuis wel een paar keer over gehad met mijn vrouw Lotte, we keken er namelijk samen enorm naar uit om de weekenden weer eens lekker voor onszelf te hebben zonder allerlei voetbalverplichtingen. Maar ik heb ook altijd gezegd dat ik mijn carrière op De Strokel zou afsluiten. We hebben echter een mooi compromis weten te sluiten: maximaal 17 wedstrijden per seizoen en niet vaker dan één keer trainen per week. De trainer kon zich daar goed in vinden en de andere jongens uit het team ook.”

Trainer Mitchel Groen over de verrassende komst van Van Polen: “We zochten nog een allround verdediger en er zijn weinig ervaren spelers die nog zo fit zijn als Bram. Ik denk dat als de nood aan de man is hij ook gewoon in de aanval kan staan. Een ideale achtste man dus. Maar hij moet niet zomaar denken dat hij in de basis komt, het 35+1-team is zes keer op rij kampioen geworden en het afgelopen seizoen was dat zelfs zonder puntverlies. Mocht hij geen basisplaats afdwingen dan kan hij ook nog ritme opdoen bij VVOG 5 (waar zijn broertjes spelen).

Bestuur en TC zijn blij met de komst van Van Polen en wensen hem veel plezier en succes op De Strokel.

Lees bericht

Informatie carrouseltraining voor JO8, JO9 en JO10 seizoen 2024/2025

16-07-2024

In week 34 starten we met de carrousel trainingen.

Lees bericht

Programma 4e divisie A voor komend seizoen 2024-2025 bekend.

11-07-2024

Zoals al eerder gedeeld treft VVOG Harderwijk het merendeel van zijn tegenstanders vanuit het westen van het land.

Lees bericht

De KNVB heeft afgelopen vrijdag 5 juli 2024 de indeling bekendgemaakt voor de tweede , derde en vierde divisie.

07-07-2024

VVOG Harderwijk komt komend seizoen in vierde divisie A uit.

Nieuwsoverzicht Archief