Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18 Maart 2024 / Sponsors

Op 23 maart 2024 staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda. Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk. Er zijn uiteraard mooie prijzen te winnen. En win je de 'Hole-in-one-challenge', dan ontvang je VIP-tickets voor de GP in Zandvoort (aangeboden door onze hoofdsponsor ENVIEM/ TinQ).

We hebben een mooi dagvullend programma met een heerlijk lunchbuffet en een verloting. De gevorderden onder ons kunnen deelnemen aan het golftoernooi, daarnaast zal er voor de startende golfers een clinic gegeven worden. Na de lunch bij Dorhout Mees vertrekken we naar het Businesshome van VVOG Harderwijk voor de prijsuitreiking, de wedstrijd tegen SDVB en sluiten we de dag af met een heerlijk Italiaans buffet verzorgd door Restaurant La Famiglia en een zanger.


Corien van der Meulen Ben Jansen Jeroen Jansen Bram Smit Marco Heemskerk

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief