Steun VVOG via de Rabo Clubsupport actie!

2 September 2023 / Algemeen

Rabobank Randmeren gelooft in de kracht van clubs en verenigingen en investeert al jaren een deel van de winst in clubs en verenigingen door het hele land.

Ook dit jaar heeft VVOG Harderwijk zich aangemeld voor deze mooie actie. In onze vereniging hebben wij de visie dat iedereen op een passend niveau kan voetballen. Dat geldt ook voor leden die met een handicap te maken hebben. Deze doelgroep heeft speciale aandacht en ondersteuning nodig. Het G-voetbal willen wij binnen onze vereniging goed faciliteren, verankeren en verbreden. Met de financiële bijdrage uit de Rabo ClubSupport willen wij deze doelstelling bewerkstelligen. 

Elk lid van de Rabobank heeft ook dit jaar weer de mogelijkheid om zijn of haar stem uit te brengen op een vereniging naar keuze. Jouw stem is dus geld waard en hopelijk kies je ervoor om op VVOG Harderwijk te stemmen.

 

Hoe werkt het?

Vanaf 4 september tot 26 september kun je stemmen op VVOG Harderwijk. Stemmen doe je online via de Rabobank app of op je smartphone of via Rabobank mobiel bankieren op je pc, laptop of tablet. Via 'Zelf regelen' en vervolgens 'Mijn Lidmaatschap" kan je klikken op Rabo ClubSupport. Zoek dan onze vereniging VVOG Harderwijk en stem daarop. Lukt dat niet loop dan bij het Rabobank kantoor in Harderwijk. 

Geen Rabo App en Rabo Internetbankieren?

Heb je vorig jaar je stem uitgebracht, maar heb je geen toegang tot de Rabo App en Rabo Internetbankieren, dan ontvang je van de Rabobank een e-mail met unieke stemcode. Met deze code kun je tijdens de stemperiode (4 tot en met 26 september) via www.rabobank.nl/clubsupport jouw stem uitbrengen.

Succes en we hopen natuurlijk op veel stemmen voor VVOG Harderwijk.

 

Bestuur VVOG Harderwijk

Lees bericht

Inschrijving KNVB nieuw seizoen

18-05-2024

Voor 18 juni 2024 moeten alle teams ingeschreven zijn bij de KNVB.

Lees bericht

Selectietrainers seizoen 2024-2025 bekend

18-05-2024

Met trots presenteren we de selectietrainers voor het seizoen 2024-2025, een mix van nieuwe en bekende gezichten.

Lees bericht

VERSTERKING GEZOCHT BIJ DE JEUGDCOMMISSIE!

18-05-2024

De jeugdcommissie is op zoek naar versterking.

Nieuwsoverzicht Archief