Snelle buitenspeler voor VVOG

7 Juni 2023 / Algemeen

Jaylon Moi Thuk-Shung (20) sluit vanaf komend seizoen aan bij VVOG. Jaylon komt uit Almere en speelt sinds de onder 17 bij AFC in Amsterdam, waar hij afgelopen seizoen uitkwam voor het zeer talentvolle O21-team. Jaylon is fysiek sterk en snel en speelt meestal op de buitenposities of als wing-back. In ieder geval heb je een lastige middag als je Jaylon tegenover je hebt. VVOG kent hij al een beetje want hij heeft al wat wedstrijden en trainingen bekeken en Bruce Lücke kent hij vanuit de extra trainingen bij de voetbalacademie van Cedric Seedorf.

Jaylon over zijn stap naar VVOG: “Ik heb afgelopen maanden een goed gevoel gekregen bij VVOG. Er ligt een prachtige accommodatie en ik kijk er naar uit om te trainen met de nieuwe groep. Het is mijn doel om zo ver mogelijk te komen in het voetbal en om van mijn hobby mijn werk te maken. Bij VVOG hoop ik weer een flinke stap in mijn ontwikkeling te maken. Ik heb al even kennis gemaakt met Jurjan Wouda en die heeft een heldere visie op hoe hij wil gaan spelen en wat hij van jongens verwacht. Uiteraard is het jammer dat VVOG niet meer in de derde divisie speelt, maar ik ga er alles aan doen om de club te helpen om zo snel mogelijk weer op dat niveau uit te komen. We gaan knallen komend seizoen!”

De TC en het bestuur zijn blij met de keuze van Jaylon voor VVOG en wensen hem veel plezier en succes op De Strokel.

Lees bericht

Sparen voor je club!

02-12-2023

Als lid of sponsor van VVOG Harderwijk kun je gebruik maken van een aantal voordelen waarmee je voor jezelf of voor de club kunt (be)sparen.

Lees bericht

Afgelastingen 2 december

02-12-2023

Momenteel zijn de grasvelden niet bespeelbaar en zijn de wedstrijden in de ochtend op (natuur)gras afgelast.

Lees bericht

Daniël van Warven tekent bij

01-12-2023

De ‘Frenkie de Jong’ van VVOG zal ook komend seizoen op de Strokel zijn kunsten laten zien.

Nieuwsoverzicht Archief