9 juni Seizoen afsluiting Businessclub VVOG Harderwijk

24 Mei 2023 / Algemeen

Vrijdag 9 juni is de seizoensafsluiting van de Businessclub VVOG Harderwijk. Dat organiseren we dit jaar op de fantastische locatie van één van onze sponsoren: Harderwold Golf & Events.
Afgelopen twee jaar is er hard gewerkt aan de transitie van een 27 holes golfbaan naar een compacte negen holes baan en is er een moderne, interactieve Driving Range aangelegd. Het nieuwe concept is op 1 april gestart en is flexibel en gericht op events. Een schitterende locatie voor dagrecreatie en evenementen met leuke, sportieve activiteiten en een hip en trendy Brasserie. Een prachtige en gezellige plek om naar toe te komen.

Het evenement start om 16:30 uur en eindigt rond 20:30 uur. Vanzelfsprekend gaan we het terrein verkennen en kennismaken met de verschillende activiteiten. Ook kijken we, onder het genot van een hapje en een drankje, met de selectie en staf terug op afgelopen seizoen. Als klap op de vuurpijl maken we een aansprekende, nieuwe Hoofdsponsor bekend.

Nog geen lid van de Businessclub VVOG Harderwijk, maar geïnteresseerd in de mogelijkheden? Laat het ons weten, we spreken je graag op 9 juni bij Harderwold of op een ander moment.
sponsorcommissie@vvog.nl

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief