9 juni Seizoen afsluiting Businessclub VVOG Harderwijk

24 Mei 2023 / Algemeen

Vrijdag 9 juni is de seizoensafsluiting van de Businessclub VVOG Harderwijk. Dat organiseren we dit jaar op de fantastische locatie van één van onze sponsoren: Harderwold Golf & Events.
Afgelopen twee jaar is er hard gewerkt aan de transitie van een 27 holes golfbaan naar een compacte negen holes baan en is er een moderne, interactieve Driving Range aangelegd. Het nieuwe concept is op 1 april gestart en is flexibel en gericht op events. Een schitterende locatie voor dagrecreatie en evenementen met leuke, sportieve activiteiten en een hip en trendy Brasserie. Een prachtige en gezellige plek om naar toe te komen.

Het evenement start om 16:30 uur en eindigt rond 20:30 uur. Vanzelfsprekend gaan we het terrein verkennen en kennismaken met de verschillende activiteiten. Ook kijken we, onder het genot van een hapje en een drankje, met de selectie en staf terug op afgelopen seizoen. Als klap op de vuurpijl maken we een aansprekende, nieuwe Hoofdsponsor bekend.

Nog geen lid van de Businessclub VVOG Harderwijk, maar geïnteresseerd in de mogelijkheden? Laat het ons weten, we spreken je graag op 9 juni bij Harderwold of op een ander moment.
sponsorcommissie@vvog.nl

Lees bericht

Inschrijving KNVB nieuw seizoen

18-05-2024

Voor 18 juni 2024 moeten alle teams ingeschreven zijn bij de KNVB.

Lees bericht

Selectietrainers seizoen 2024-2025 bekend

18-05-2024

Met trots presenteren we de selectietrainers voor het seizoen 2024-2025, een mix van nieuwe en bekende gezichten.

Lees bericht

VERSTERKING GEZOCHT BIJ DE JEUGDCOMMISSIE!

18-05-2024

De jeugdcommissie is op zoek naar versterking.

Nieuwsoverzicht Archief