Smeepoort Menswear en VVOG Harderwijk zetten de samenwerking voort!

24 Maart 2023 / Algemeen

Smeepoort Menswear en VVOG Harderwijk zetten de samenwerking voort!

Gisteravond ondertekenden Rick Jansen en Diana Jansen van Smeepoort Menswear het nieuwe sponsorcontract in hun eigen kledingwinkel in de Donkerstraat. ‘Daar zijn we als sponsorcommissie natuurlijk ontzettend blij mee, sponsoren maken het mogelijk om onze club-brede-ambities waar te maken en een hele fijne club te blijven voor jong en oud’, aldus Corien van der Meulen, voorzitter van de sponsorcommissie.

Tevens heeft Smeepoort de sponsorcommissieleden en de ambassadeurs in prachtige, sportieve nieuwe kleding gestoken.

Smeepoort Menswear is al 22 jaar een begrip in Harderwijk. Persoonlijke benadering, prettige sfeer, klantvriendelijkheid, goede prijs-kwaliteitverhouding en service staan bij hen hoog in het vaandel. Zij laten heel goed het verschil en meerwaarde zien tussen de ‘stenen’ winkel en de online winkel. Zij hebben er bewust voor gekozen om hun collectie niet online te verkopen en zijn van mening dat kleding kopen een beleving is. Loop eens binnen en u krijgt van Rick en Diana persoonlijk een passend advies.

https://lnkd.in/eHYDDFmc

 

Lees bericht

VVOG MO20-1 KAMPIOEN!

01-06-2023

Dromen, durven, doen. Na een seizoen hard werken en als team doorgroeien, werden de meiden van de MO20-1 afgelopen zaterdag kampioen 2e klasse.

Lees bericht

G-team kampioen!

01-06-2023

G1 kampioen in Zwolle.

Lees bericht

Voorlopige indeling jeugd 2023/2024

01-06-2023

Benieuwd in welk team je bent ingedeeld? Kijk dan snel naar de voorlopige indeling van de jeugdteams voor het komende seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief