Smeepoort Menswear en VVOG Harderwijk zetten de samenwerking voort!

24 Maart 2023 / Algemeen

Smeepoort Menswear en VVOG Harderwijk zetten de samenwerking voort!

Gisteravond ondertekenden Rick Jansen en Diana Jansen van Smeepoort Menswear het nieuwe sponsorcontract in hun eigen kledingwinkel in de Donkerstraat. ‘Daar zijn we als sponsorcommissie natuurlijk ontzettend blij mee, sponsoren maken het mogelijk om onze club-brede-ambities waar te maken en een hele fijne club te blijven voor jong en oud’, aldus Corien van der Meulen, voorzitter van de sponsorcommissie.

Tevens heeft Smeepoort de sponsorcommissieleden en de ambassadeurs in prachtige, sportieve nieuwe kleding gestoken.

Smeepoort Menswear is al 22 jaar een begrip in Harderwijk. Persoonlijke benadering, prettige sfeer, klantvriendelijkheid, goede prijs-kwaliteitverhouding en service staan bij hen hoog in het vaandel. Zij laten heel goed het verschil en meerwaarde zien tussen de ‘stenen’ winkel en de online winkel. Zij hebben er bewust voor gekozen om hun collectie niet online te verkopen en zijn van mening dat kleding kopen een beleving is. Loop eens binnen en u krijgt van Rick en Diana persoonlijk een passend advies.

https://lnkd.in/eHYDDFmc

 

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief