Geslaagde train-de-trainersessie door PEC Zwolle

9 Maart 2023 / Algemeen

Geslaagde train-de-trainersessie door PEC Zwolle

 

Maandag 20 februari was er bij VVOG Harderwijk een leerzame train-de-trainer sessie die door PEC Zwolle werd uitgevoerd.

Deze avond gaven Wilko Braam en Lars te Wierike, beiden jeugdtrainer bij PEC Zwolle, een presentatie aan de trainers en leiders van de onderbouw over de visie van de jeugdopleiding van PEC Zwolle. Daarnaast gaven zij aan hoe en op welke wijze bepaalde aspecten van trainingen uitgevoerd kunnen worden. 

Er werd gestart met een theoriegedeelte waarna dit op het veld in de praktijk werd gebracht door middel van een drietal oefenvormen en een partijvorm. Na het praktijkgedeelte werd er geëvalueerd over de uitgevoerde training. Er kan dan ook worden teruggekeken op een leerzame en zinvolle bijeenkomst.

Voor degenen die het deze keer gemist komen jullie via onderstaande linkjes terecht bij voorbeelden van oefeningen en hebben dan toch een korte indruk van enkele technieken en vaardigheden. Hopelijk zijn jullie er de volgende keer ook bij!

 

Oefening 1

Oefening 2

Oefening 3

 

Lees bericht

Smeepoort Menswear en VVOG Harderwijk zetten de samenwerking voort!

24-03-2023

Woendagavond ondertekenden Rick Jansen en Diana Jansen van Smeepoort Menswear het nieuwe sponsorcontract in hun eigen kledingwinkel in de Donkerstraat.

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark!

24-03-2023

Tweede paasdag, maandag 10 april 2023, gaan we weer paaseieren zoeken..

Lees bericht

Pupil van de week zaterdag 25 maart.

24-03-2023

Pupil van de week is : Linde

Nieuwsoverzicht Archief