Mediadvies B.V. sponsort VVOG Harderwijk

23 Februari 2023 / Sponsorcommissie / Algemeen

We heten Mediadvies B.V. van harte welkom bij de Businessclub VVOG Harderwijk!

Gisteravond zette Arthur Fransz, directeur/ mede-eigenaar van Mediadvies, zijn handtekening onder het contract en daarmee op een mooie samenwerking met VVOG Harderwijk. We zijn erg blij met weer een nieuwe, aansprekende sponsor!

Mediadvies is een snelgroeiend mediabureau met klanten in heel Nederland. Mediadvies werd in het najaar van 2014 opgericht door Harm Jan Polinder. Sinds januari 2017 is Arthur Fransz mede-eigenaar en toegetreden tot de directie. Samen met een enthousiast team van mediaspecialisten bedienen zij inmiddels tientallen creatieve bureaus en adverteerders met doelgerichte mediaplannen en scherp geprijsde media-inkoop. Offline én online. Mediadvies onderscheidt zich door gebruik te maken van eigen software: MijnMediadvies.

https://www.mediadvies.nl/

Ook geïnteresseerd in de sponsormogelijkheden bij VVOG Harderwijk? Check onze website en/of stuur een bericht naar sponsorcommissie@vvog.nl.  

 

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief