Kan jij de sponsorcommissie helpen?

16 Februari 2023 / Vrijwilligers

Voor de sponsorcommissie zijn we op zoek naar twee (of meer) enthousiaste vrijwilligers voor de volgende ‘functies’:

 

  • Communicatiemedewerker (gemiddeld 2 uur per week)
  • Coördinatie reclameborden (gemiddeld 2 uur per week)

 

De communicatiemedewerker helpt ons met het schrijven en plaatsen van berichten op onze website en voor onze socials. Voor ons erg belangrijk om ons goed op de kaart te zetten, maar zeker zo belangrijk voor onze (nieuwe) sponsoren.

Daarnaast help je ons mee met het bedenken, uitwerken en opzetten van evenementen voor onze Businessclubleden (ongeveer 3x per jaar).

 

Als coördinator reclameborden coördineer je het proces van sponsorborden van begin tot het eind. Dat start bij het afsluiten van een sponsorcontract tot het plaatsen van het bord langs het veld. Je hebt hierover contact met de sponsor en met het bedrijf dat de borden opmaakt. Je houdt hierbij overzicht op de mogelijkheden rondom het veld wat betreft plaatsen en groottes.

 

De sponsorcommissie bestaat uit 4 vaste leden en een ‘schil’ van ambassadeurs die op verschillende manieren actief zijn. Denk hierbij aan administratieve & financiële taken, gastheren/ -vrouwen in ons Businesshome, communicatie en evenementen, klantcontact etc. We zijn begin van dit seizoen als nieuwe groep gestart en gaan voor een enthousiaste, actieve en ondernemende sponsorcommissie en Businessclub.

 

Dus vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan het realiseren van onze clubdoelstellingen en pas je binnen een enthousiast en ondernemend team ? Laat het ons weten!

Je kan een mail sturen naar sponsorcommissie@vvog.nl en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Lees bericht

Juich morgen om 14:30u VVOG naar de winst!

02-06-2023

VVOG speelt morgen -zaterdag- om 14:30uur de super belangrijke wedstrijd tegen Smitshoek en kan daarbij jouw steun goed gebruiken!

Lees bericht

VVOG MO20-1 KAMPIOEN!

01-06-2023

Dromen, durven, doen. Na een seizoen hard werken en als team doorgroeien, werden de meiden van de MO20-1 afgelopen zaterdag kampioen 2e klasse.

Lees bericht

G-team kampioen!

01-06-2023

G1 kampioen in Zwolle.

Nieuwsoverzicht Archief