Kan jij de sponsorcommissie helpen?

16 Februari 2023 / Vrijwilligers

Voor de sponsorcommissie zijn we op zoek naar twee (of meer) enthousiaste vrijwilligers voor de volgende ‘functies’:

 

  • Communicatiemedewerker (gemiddeld 2 uur per week)
  • Coördinatie reclameborden (gemiddeld 2 uur per week)

 

De communicatiemedewerker helpt ons met het schrijven en plaatsen van berichten op onze website en voor onze socials. Voor ons erg belangrijk om ons goed op de kaart te zetten, maar zeker zo belangrijk voor onze (nieuwe) sponsoren.

Daarnaast help je ons mee met het bedenken, uitwerken en opzetten van evenementen voor onze Businessclubleden (ongeveer 3x per jaar).

 

Als coördinator reclameborden coördineer je het proces van sponsorborden van begin tot het eind. Dat start bij het afsluiten van een sponsorcontract tot het plaatsen van het bord langs het veld. Je hebt hierover contact met de sponsor en met het bedrijf dat de borden opmaakt. Je houdt hierbij overzicht op de mogelijkheden rondom het veld wat betreft plaatsen en groottes.

 

De sponsorcommissie bestaat uit 4 vaste leden en een ‘schil’ van ambassadeurs die op verschillende manieren actief zijn. Denk hierbij aan administratieve & financiële taken, gastheren/ -vrouwen in ons Businesshome, communicatie en evenementen, klantcontact etc. We zijn begin van dit seizoen als nieuwe groep gestart en gaan voor een enthousiaste, actieve en ondernemende sponsorcommissie en Businessclub.

 

Dus vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan het realiseren van onze clubdoelstellingen en pas je binnen een enthousiast en ondernemend team ? Laat het ons weten!

Je kan een mail sturen naar sponsorcommissie@vvog.nl en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief