Joshua Patrick naar VVOG

13 Februari 2023 / Algemeen

Vanaf komend seizoen speelt Joshua Patrick voor VVOG. De ervaren aanvaller komt over van Sportlust ‘46 waarmee hij nog in de race is om het kampioenschap in de Derde Divisie.

Amsterdammer Joshua Patrick loopt al een tijdje mee in het amateurvoetbal en heeft in de periode dat hij voor DOVO, GVVV en Sportlust ‘46 speelde meerdere keren de degens gekruist met VVOG. In de legendarische nacompetitiewedstrijden tussen VVOG en DOVO scoorde hij maar liefst drie keer, maar toch trokken de Groenen aan het langste eind. Joshua heeft zeven jaar op het hoogste amateurniveau gespeeld en met AFC pakte hij in 2014 de landstitel.

Joshua is een multi-functionele aanvaller die zowel als spits als buitenspeler kan worden ingezet. In de vier jaar dat hij voor DOVO speelde scoorde hij als spits 71 keer, met als absolute klapper het seizoen 18/19 toen hij topscorer werd in de Derde Divisie met 36 doelpunten. Afgelopen zaterdag scoorde hij nog de belangrijke 1-0 in de topper tegen Barendrecht. 

Joshua over zijn keuze voor VVOG: “Ik ken de club goed en heb ook goede verhalen gehoord van Jeremy de Graaf waar ik bij GVVV twee jaar mee heb samengespeeld. Ze hebben een prachtige accommodatie in de bossen en de gesprekken met de TC verliepen vlot. Ik kijk er naar uit om komend seizoen op De Strokel te voetballen!”

TC en bestuur zijn blij met de keuze van Joshua voor VVOG en wensen hem veel plezier en succes bij de Groenen. 

(Foto: GVVV) 

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief