Dijkhof zwaait af bij VVOG

15 December 2022 / Algemeen

Mitchel Dijkhof (26) heeft na goed wederzijds overleg besloten na dit seizoen niet door te gaan bij de groen-witten. De aanvallende middenvelder uit Wezep speelt sinds vorig seizoen op De Strokel en onderscheidde zich met een aantal prachtige doelpunten, waaronder de cruciale 2-2 in de nacompetitiewedstrijd tegen Eemdijk. 

Ondanks dat Mitchel het verder goed naar zijn zin heeft in Harderwijk vindt hij het toch een goed moment om de knoop nu al door te hakken: “Ik heb bij VVOG voetballend weer een mooie stap gemaakt en met die ervaring in mijn bagage denk ik dat ik ook bij een volgende club weer van grote waarde kan zijn. Wat dat precies gaat worden ga ik de komende tijd bekijken, het liefst blijf ik op een zo hoog mogelijk niveau spelen.”

De TC is Mitchel dankbaar voor wat hij bij VVOG heeft gebracht en wenst hem nog veel succes en plezier in de tweede seizoenshelft.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Nieuwsoverzicht Archief