Veiling 2022 weer een groot succes!

7 November 2022 / Nieuwbouw

De veiling van 2022 zit er weer op.

 

We kunnen terug kijken op een geweldige avond. Wie niet is geweest heeft echt wat gemist. De kantine was omgetoverd tot een sfeervolle feestzaal en de aanwezige gasten zorgde voor een geweldige sfeer. Sierd de Vos warmde de zaal op met vele fragmenten uit zijn loopbaan als voetbalcommentator. Speciale gast was de directeur van de stichting Support Casper, Sjoerd Zwanenburg. Sjoerd vertelde over Support Casper en sprak zijn waardering uit voor de betrokkenheid en donatie van VVOG Harderwijk aan de stichting. Sjoerd memoreerde aan de veiling van 2019. Niet eerder had een club, die samenwerkte met Hubert Habers van Veiling op je Club, zo’n hoge opbrengst bij elkaar gebracht met het veilingproject. VVOG Harderwijk is een mooie ambassadeur van de stichting en daar zijn we trots op.

 

Na de gastsprekers was het tijd om te gaan veilen. De veilingmeester stond voor een uitdaging, het aantal te veilen items lag boven de 250. Het tempo zat er gelijk goed in en er werd goed geboden. De sfeer was goed en onder de items zaten ook enkele leuke verrassingen voor de zaal. Zo was er bijvoorbeeld een rondje bier voor de hele zaal en was er een verassend slotstuk. Wie voor € 250,- op de rode knop drukte ontving een verrassing en tevens een verrassing voor de hele zaal. Op het moment dat er op de rode knop werd gedrukt klonk er gejuich en kwamen de gastdames met schalen vol broodjes kroket de zaal in. Op dat zelfde moment werd er een zanger aangekondigd. Niemand minder dan onze eigen Goossen Luytjes zorgde voor het slotstuk. Er was tijdens de avond al behoorlijk geboden op een optreden van hem en dat maakte de verrassing voor de zaal des te leuker. Helaas werd het optreden beïnvloed door een slechte geluidskwaliteit, maar dat mocht te pret niet drukken.

 

Toen aan het eind van de avond de bedragen waren opgeteld en voorzitter Fred Moll en de leden van de organisatie het bedrag bekend maakte klonk er een luid applaus. Een veel gestelde vraag in de aanloop naar de veiling was “hoeveel denken jullie op te halen”. Op vraag kon onmogelijk een antwoord worden gegeven. Bovendien was dat voor organisatieteam ook niet het enige doel. Na twee jaar afwezigheid was het gewoon weer tijd voor een geweldige avond op de club en dat is geslaagd. Een veiling, maar ook andere evenementen dragen bij aan de saamhorigheid. Daarvoor ben je immers lid van een vereniging.

 

Het veiling project bestaat naast de veiling(avond) uit de loterij en de advertenties in het speciale magazine. Dat bij elkaar opgeteld heeft een bruto bedrag bij elkaar gebracht van € 85.185,00. Wie dat had voorspeld was voor gek verklaard. Iedereen die daar zijn steentje aan heeft bijgedragen kan trots zijn. Zo zie je maar weer dat je met elkaar tot mooie prestatie in staat bent. .

 

We bedanken iedereen die zich weer voor de volle 100% heeft ingezet voor de vereniging en hun bijdrage hebben geleverd om er weer een meer dan geslaagd project van te maken. Natuurlijk bedanken we ook de ruim 250 aanbieders van items, de adverteerders, de deelnemers van de verloting, de vrijwilligers van de onderhoudsploeg, het kantine team en andere leden die hun steentje hebben bijgedragen tijdens de avond. Niet op de laatste plaats gaat er veel waardering uit naar de mensen van het veilingteam die hier weer vele uurtjes druk mee zijn geweest.

Lees bericht

Juich morgen om 14:30u VVOG naar de winst!

02-06-2023

VVOG speelt morgen -zaterdag- om 14:30uur de super belangrijke wedstrijd tegen Smitshoek en kan daarbij jouw steun goed gebruiken!

Lees bericht

VVOG MO20-1 KAMPIOEN!

01-06-2023

Dromen, durven, doen. Na een seizoen hard werken en als team doorgroeien, werden de meiden van de MO20-1 afgelopen zaterdag kampioen 2e klasse.

Lees bericht

G-team kampioen!

01-06-2023

G1 kampioen in Zwolle.

Nieuwsoverzicht Archief