VVOG Harderwijk en Dotcomsport

26 September 2022 / Jeugdcommissie / Algemeen

VVOG heeft een samenwerkingsovereenkomst met Dotcomsport en maakt vanaf 2019 gebruik van het spelersvolgsysteem Dotcomclub, waar tevens een groot aantal jeugdopleidingen/academies van betaald voetbalorganisaties en veel amateurverenigingen mee werken.

VVOG Harderwijk heeft er voor gekozen om het gebruik van het spelersvolgsysteem bij de jeugd te gaan intensiveren. Woensdag 24 augustus jl. heeft dan ook een heldere scholing door Dotcomsport bij VVOG Harderwijk plaatsgevonden en al snel werd duidelijk dat er veel te halen valt uit het platform.

Bij het spelervolgsysteem staan eenvoud en betrouwbaarheid centraal en het creëert een uniforme werkwijze voor heel de jeugdafdeling. Op een eenvoudige wijze zijn binnen elk team trainingsopkomsten, speelminuten, beoordelingen, trainingen en analyses te registreren die vervolgens worden weergegeven in statistieken per speler of per team. Ook is het mogelijk om trainingsvormen, gerelateerd aan rinus.nl uit het spelersvolgsysteem te halen.

Het spelersvolgsysteem dient als stabiel platform en zorgt het verder voor een gestructureerde en uniforme jeugdopleiding, die bijdraagt aan de optimale ontwikkeling van voetballers/-sters.

De webbased applicatie is, in combinatie met mobiele telefoon, pc of tablet, de ideale assistent van iedere jeugdtrainer/coördinator met behulp van een te verkrijgen inlog.

Voor meer informatie zie www.dotcomsport.nl/us

Lees bericht

Het is weer tijd voor de jaarlijkse Grote Clubactie!

22-09-2023

Het is weer tijd voor de jaarlijkse Grote Clubactie. Het doel van de Grote Clubactie is extra geld inzamelen voor onze mooie voetbalclub VVOG. Er zijn uiteraard weer diverse prijzen te winnen!

Lees bericht

Pupil van de Week: Jax Koch

20-09-2023

Deze week is Jax Koch de Pupil van de Week

Lees bericht

PEC Zwolle komt naar VVOG in de herfstvakantie

20-09-2023

In de herfstvakantie komt PEC Zwolle naar VVOG Harderwijk voor een 3-daags PEC Zwolle Voetbalkamp op maandag 16, dinsdag 17 en woensdag 18 oktober 2023

Nieuwsoverzicht Archief