Met Supportersvereniging ZAVO naar de kerstmarkt in Düsseldorf

14 September 2022 / ZAVO

Op zaterdag 17 december 2022 organiseert supportersvereniging ZAVO een busrit naar de kerstmarkt in Düsseldorf. Waarom Düsseldorf?Düsseldorf is een geweldige stad voor kerstshoppen. Het gehele centrum is tijdens de kerstmarkt prachtig versierd. Aan de etalages wordt veel tijd besteed. Het ziet er allemaal erg sfeervol uit. Kerstshoppen in Düsseldorf is tijdens de kerstperiode echt een feestje! U komt toch ook? We verwachten rond het middaguur te vertrekken richting Düsseldorf en rond 21:00 uur zullen we dan weer terugrijden (exacte tijden worden 2 weken van tevoren gecommuniceerd). Het bestuur van de supportersvereniging zorgt ervoor dat er een drankje gekocht kan worden in de bus en we zullen ook een verloting houden, waarbij u mooie prijzen kan winnen. Eenmaal in Düsseldorf bent u vrij om te gaan en te staan waar u wilt.

De kosten zijn 25 euro p.p.

Genoeg redenen om u aan te melden voor deze mooie dagtocht. Om de rit rendabel te houden, is het van belang dat we minimaal 30 aanmeldingen ontvangen. Opgeven kan vanaf vandaag tot en met zaterdag 3 december 2022 bij de bestuursleden van de ZAVO. Aanmelden kan ook digitaal bij Mark Gijsbertsen: 1973markg@gmail.com (graag naam, telefoonnummer en aantal personen vermelden)

Düsseldorf = Gezellig Shoppen!

Wat Düsseldorf onderscheidt ten opzichte van andere kerststeden, zoals Keulen en Aken, zijn de gezellige kroegjes en restaurantjes. Van maandag tot zaterdag zijn de winkels geopend tot 20 uur en grotere Warenhuizen tot 21 uur. Na een dag kerstshoppen is het heerlijk toeven in een van de vele kroegjes in het historische centrum van Düsseldorf.

De Königsallee

De Königsallee in Düsseldorf is tijdens de kerstmarkt schitterend verlicht. Het is een van de mooiste shopping boulevards ter wereld. Veel gerenommeerde winkels hebben een plaatsje aan de Königsallee, een soort PC Hooft straat van Düsseldorf.

Shadowstraße

In deze straat zijn diverse leuke warenhuizen te vinden.

Schadowplatz Kö-Bogen

Internationale gerenommeerde merken hebben hier departement stores.

Carlstads

Leuk voor liefhebbers van kunst en antiek.

Flingerstraße

De Flingerstraße is voornamelijk gericht op een jong en hip publiek. Er zijn veel bekend winkels te vinden. Dit is een van de drukste winkelstraten van Düsseldorf.

Lees bericht

Louwen en Muilwijk de fysiopraktijk voor VVOG

05-10-2022

Sindfs dit seizoen is er een nieuwe fysiopraktijk actief bij VVOG Harderwijk, namelijk Louwen en Muilwijk.

Lees bericht

Heb jij al een item geregeld voor de veiling van 4 november?

05-10-2022

Vrijdag 4 november 2022 komt alles weer samen. Bieden op mooie items, actie voor de nieuwbouw, donaties voor het goede doel én een gezellige Veilingavond.

Lees bericht

Agenda ALV 18 oktober 2022

04-10-2022

Op 18 oktober 2022 is er weer een Algemene Ledenvergadering. Benieuwd naar de agenda, lees dan verder.

Nieuwsoverzicht Archief