Met Supportersvereniging ZAVO naar de kerstmarkt in Düsseldorf

29 November 2022 / ZAVO

Op zaterdag 17 december 2022 organiseert supportersvereniging ZAVO een busrit naar de kerstmarkt in Düsseldorf.
Waarom Düsseldorf? Düsseldorf is een geweldige stad voor kerstshoppen.
Het gehele centrum is tijdens de kerstmarkt prachtig versierd. Aan de etalages wordt veel tijd besteed. Het ziet er allemaal erg sfeervol uit.

Kerstshoppen in Düsseldorf is tijdens de kerstperiode echt een feestje! Jij komt toch ook?

We verwachten rond het middaguur te vertrekken richting Düsseldorf en rond 21:00 uur zullen we dan weer terugrijden (exacte tijden worden 2 weken van tevoren gecommuniceerd).
Het bestuur van de supportersvereniging zorgt ervoor dat er een drankje gekocht kan worden in de bus en we zullen ook een verloting houden, waarbij je mooie prijzen kun winnen. Eenmaal in Düsseldorf ben je vrij om te gaan en te staan waar je wilt.

De kosten zijn 25 euro p.p.

Genoeg redenen om je aan te melden voor deze mooie dagtocht. Om de rit rendabel te houden, is het van belang dat we minimaal 30 aanmeldingen ontvangen. Opgeven kan vanaf vandaag tot en met zaterdag 3 december 2022 bij de bestuursleden van de ZAVO. Aanmelden kan ook digitaal bij Mark Gijsbertsen: 1973markg@gmail.com (graag naam, telefoonnummer en aantal personen vermelden)

Düsseldorf = Gezellig Shoppen!

Wat Düsseldorf onderscheidt ten opzichte van andere kerststeden, zoals Keulen en Aken, zijn de gezellige kroegjes en restaurantjes. Van maandag tot zaterdag zijn de winkels geopend tot 20:00 uur en grotere warenhuizen tot 21:00 uur. Na een dag kerstshoppen is het heerlijk toeven in een van de vele kroegjes in het historische centrum van Düsseldorf.

De Königsallee

De Königsallee in Düsseldorf is tijdens de kerstmarkt schitterend verlicht. Het is een van de mooiste shopping boulevards ter wereld. Veel gerenommeerde winkels hebben een plaatsje aan de Königsallee, een soort PC Hooft straat van Düsseldorf.

Shadowstraße

In deze straat zijn diverse leuke warenhuizen te vinden.

Schadowplatz Kö-Bogen

Internationale gerenommeerde merken hebben hier departement stores.

Carlstads

Leuk voor liefhebbers van kunst en antiek.

Flingerstraße

De Flingerstraße is voornamelijk gericht op een jong en hip publiek. Er zijn veel bekend winkels te vinden. Dit is een van de drukste winkelstraten van Düsseldorf.

Lees bericht

Meiden voetbalschool vanaf 17 februari

31-01-2023

Kom jij ook je techniek verbeteren? Vanaf vrijdag 17 februari is er elke maand een meiden voetbalschool!

Lees bericht

Toegang Jeugd GRATIS bij Derby DVS'33 - VVOG

30-01-2023

Volgende week zaterdag 4-2-2023 is het weer zover: de derby DVS'33 Ermelo - VVOG Harderwijk!

Lees bericht

Abdel zwaait af bij VVOG 2

30-01-2023

In goed onderling overleg hebben de technische commissie en Abdelkarim Yahiaoui besloten om na dit seizoen een nieuwe weg in te slaan.

Nieuwsoverzicht Archief