Met Supportersvereniging ZAVO naar de kerstmarkt in Düsseldorf

29 November 2022 / ZAVO

Op zaterdag 17 december 2022 organiseert supportersvereniging ZAVO een busrit naar de kerstmarkt in Düsseldorf.
Waarom Düsseldorf? Düsseldorf is een geweldige stad voor kerstshoppen.
Het gehele centrum is tijdens de kerstmarkt prachtig versierd. Aan de etalages wordt veel tijd besteed. Het ziet er allemaal erg sfeervol uit.

Kerstshoppen in Düsseldorf is tijdens de kerstperiode echt een feestje! Jij komt toch ook?

We verwachten rond het middaguur te vertrekken richting Düsseldorf en rond 21:00 uur zullen we dan weer terugrijden (exacte tijden worden 2 weken van tevoren gecommuniceerd).
Het bestuur van de supportersvereniging zorgt ervoor dat er een drankje gekocht kan worden in de bus en we zullen ook een verloting houden, waarbij je mooie prijzen kun winnen. Eenmaal in Düsseldorf ben je vrij om te gaan en te staan waar je wilt.

De kosten zijn 25 euro p.p.

Genoeg redenen om je aan te melden voor deze mooie dagtocht. Om de rit rendabel te houden, is het van belang dat we minimaal 30 aanmeldingen ontvangen. Opgeven kan vanaf vandaag tot en met zaterdag 3 december 2022 bij de bestuursleden van de ZAVO. Aanmelden kan ook digitaal bij Mark Gijsbertsen: 1973markg@gmail.com (graag naam, telefoonnummer en aantal personen vermelden)

Düsseldorf = Gezellig Shoppen!

Wat Düsseldorf onderscheidt ten opzichte van andere kerststeden, zoals Keulen en Aken, zijn de gezellige kroegjes en restaurantjes. Van maandag tot zaterdag zijn de winkels geopend tot 20:00 uur en grotere warenhuizen tot 21:00 uur. Na een dag kerstshoppen is het heerlijk toeven in een van de vele kroegjes in het historische centrum van Düsseldorf.

De Königsallee

De Königsallee in Düsseldorf is tijdens de kerstmarkt schitterend verlicht. Het is een van de mooiste shopping boulevards ter wereld. Veel gerenommeerde winkels hebben een plaatsje aan de Königsallee, een soort PC Hooft straat van Düsseldorf.

Shadowstraße

In deze straat zijn diverse leuke warenhuizen te vinden.

Schadowplatz Kö-Bogen

Internationale gerenommeerde merken hebben hier departement stores.

Carlstads

Leuk voor liefhebbers van kunst en antiek.

Flingerstraße

De Flingerstraße is voornamelijk gericht op een jong en hip publiek. Er zijn veel bekend winkels te vinden. Dit is een van de drukste winkelstraten van Düsseldorf.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief