U gaat toch ook gezellig mee met de supportersbus?

9 Augustus 2022 / ZAVO

Busreizen seizoen 2022 – 2023

Ieder seizoen kunt u ons vlaggenschip weer volgen met de door de supportersvereniging ZAVO georganiseerde busreizen. Ook het komende seizoen zullen we met Márion Reizen de uitwedstrijden van ons eerste gaan bezoeken. Om de reis te kunnen organiseren is het noodzakelijk dat er minimaal 15 mensen met ons meerijden. Mochten we dit aantal niet halen, dan zal er vanuit financieel oogpunt helaas geen bus kunnen rijden.

Om met de bus mee te kunnen, hoeft u geen lid van VVOG of de supportersvereniging ZAVO te zijn. Iedereen is welkom. Leden van de Supportersvereniging ZAVO krijgen wel een mooie korting.

De prijs van een bus seizoenkaart is:

*ZAVO leden €150  

*Niet leden betalen €185 (lidmaatschap ZAVO kost 15 euro per jaar, dus het loont om lid te worden van de supportersvereniging ZAVO)

Deze prijs is inclusief een BBQ na de laatste uitwedstrijd (Harkemase Boys, 27 mei 2023) van het seizoen.

Een bus seizoenkaart is voor 13 wedstrijden (er zal naar de wedstrijden tegen Rijnvogels, Sparta Nijkerk en DVS’33 Ermelo geen bus rijden). De wedstrijden naar Hoek willen we wel rijden als er voldoende animo is, maar deze wedstrijd valt dus niet onder de bus seizoenkaart. Om een reis naar Hoek te kunnen organiseren hebben we minimaal 20 mensen nodig die mee willen met de bus. De buskaart voor die ritten is €17,50 voor ZAVO leden p.p. en voor niet leden zal dit €20,00 p.p. zijn. Bij deze ritten geldt dat we ruim van tevoren willen weten wie er mee gaan. Is er niet voldoende animo, dan zal er geen bus rijden.

Nog eenmaal de prijzen op een rijtje:

· Busseizoenskaart: €150 voor leden van de ZAVO (niet inbegrepen: bus naar Rijnvogels, Sparta Nijkerk, DVS’33 Ermelo en Hoek ).

· Busseizoenskaart voor niet ZAVO-leden: €185 (niet inbegrepen: bus naar Rijnvogels, Sparta Nijkerk, DVS’33 Ermelo en Hoek).

· Een losse bus kaart voor ZAVO leden: €17,50

· Geen lid van de ZAVO? Dan kost een rit: €20,00

Vertrektijden bus
De vertrektijden van de bus worden gepubliceerd op de website van VVOG en op de facebookpagina van de ZAVO. We vertrekken op tijd zodat we tijdig voor aanvang van de wedstrijd aanwezig zijn. Op de langere afstanden maken we één of meerdere stops. Aan boord kunnen alcoholische en niet alcoholische dranken worden genuttigd. Bij alle reizen wordt er tevens voor een verloting en een versnapering gezorgd. Na de wedstrijden rijden we direct weer richting Harderwijk. De tijd van terugkomst is afhankelijk van de reisafstand, maar is zeker voor 19:00 uur (m.u.v. Hoek). Vertrek en aankomst is op de parkeerplaats van het sportpark De Strokel.

Lees bericht

Louwen en Muilwijk de fysiopraktijk voor VVOG

05-10-2022

Sindfs dit seizoen is er een nieuwe fysiopraktijk actief bij VVOG Harderwijk, namelijk Louwen en Muilwijk.

Lees bericht

Heb jij al een item geregeld voor de veiling van 4 november?

05-10-2022

Vrijdag 4 november 2022 komt alles weer samen. Bieden op mooie items, actie voor de nieuwbouw, donaties voor het goede doel én een gezellige Veilingavond.

Lees bericht

Agenda ALV 18 oktober 2022

04-10-2022

Op 18 oktober 2022 is er weer een Algemene Ledenvergadering. Benieuwd naar de agenda, lees dan verder.

Nieuwsoverzicht Archief