Het nieuwe wedstrijd shirt is bekend

20 Juni 2022 / Bestuur VVOG / Algemeen

Ook deze keer hebben wij de leden laten meebeslissen in de keuze van het nieuwe wedstrijdshirt. Er zijn 3 ontwerpen gepresenteerd waar een keuze uit kon worden gemaakt.
333 leden hebben hun stem uitgebracht. Inmiddels is de uitslag bekend en heeft het bestuur laten weten akkoord te gaan met de uitslag. Het was een spannende race. De uitkomsten lagen dicht bij elkaar maar toch was er één shirt wat een nipte meerderheid van stemmen (38%) had. We overdrijven toch niet dat we ook de komende 3 seizoenen weer het mooiste shirt van de regio dragen. Het shirt dat we vanaf volgend seizoen gaan dragen is het shirt dat is afgebeeld. Het complete tenue bestaat uit een witte broek en de originele groene kousen. We zijn blij dat onze vetrouwde leverancier ACERBIS van Burns en Sandra Deinum (tevens sponsoren van de club) weer gaan zorgdragen voor de levering.

Een mooi stoer wedstrijdshirt dat met trots kan worden gedragen. Voor de meeste teams zijn er shirt sponsoren gevonden. Toch zijn er nog een paar plekken over. Wil je hier toch nog iets meer over weten of weet je een ondernemer of misschien je eigen werkgever die zijn naam voor 3 seizoen wel op het shirt wil hebben dan kun je deze week nog reageren. Daarna moeten we de bestelling gaan plaatsen.

Lees bericht

Voorbereiding eerste selectie VVOG Harderwijk

04-07-2022

De selectie en supporters van VVOG Harderwijk zijn nog maar net bijgekomen van de bloedstollende wedstrijden in de nacompetitie van het seizoen 2021/2022 of de voorbereiding op het nieuwe seizoen staat alweer voor de deur.

Lees bericht

Nieuwe sponsorcommissie

28-06-2022

Vanaf seizoen 2022 – 2023 zal er een nieuwe sponsorcommissie actief zijn binnen VVOG Harderwijk. De nieuwe sponsorcommissie bestaat uit een voorzitter en drie vaste leden. Zij stellen zich graag aan u voor.

Lees bericht

Samenwerking BDUmedia en VVOG Harderwijk

24-06-2022

Na 2 jaar afwezigheid is BDUmedia - nu met de Harderwijker Courant - weer trotse mediapartner van VVOG Harderwijk.

Nieuwsoverzicht Archief