Het nieuwe wedstrijd shirt is bekend

20 Juni 2022 / Bestuur VVOG / Algemeen

Ook deze keer hebben wij de leden laten meebeslissen in de keuze van het nieuwe wedstrijdshirt. Er zijn 3 ontwerpen gepresenteerd waar een keuze uit kon worden gemaakt.
333 leden hebben hun stem uitgebracht. Inmiddels is de uitslag bekend en heeft het bestuur laten weten akkoord te gaan met de uitslag. Het was een spannende race. De uitkomsten lagen dicht bij elkaar maar toch was er één shirt wat een nipte meerderheid van stemmen (38%) had. We overdrijven toch niet dat we ook de komende 3 seizoenen weer het mooiste shirt van de regio dragen. Het shirt dat we vanaf volgend seizoen gaan dragen is het shirt dat is afgebeeld. Het complete tenue bestaat uit een witte broek en de originele groene kousen. We zijn blij dat onze vetrouwde leverancier ACERBIS van Burns en Sandra Deinum (tevens sponsoren van de club) weer gaan zorgdragen voor de levering.

Een mooi stoer wedstrijdshirt dat met trots kan worden gedragen. Voor de meeste teams zijn er shirt sponsoren gevonden. Toch zijn er nog een paar plekken over. Wil je hier toch nog iets meer over weten of weet je een ondernemer of misschien je eigen werkgever die zijn naam voor 3 seizoen wel op het shirt wil hebben dan kun je deze week nog reageren. Daarna moeten we de bestelling gaan plaatsen.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Nieuwsoverzicht Archief