Tweede uitgifte van de presentjes voor de vrijwilligers en oproep kledingcommissie

15 Juni 2022 / Algemeen

Beste vrijwilligers,

Op zaterdag 18 juni a.s. is de vrijwilligerscommissie van 08.00 uur tot 11.00 uur op het park aanwezig voor een tweede uitgifte van de presentjes voor de vrijwilligers.

Heb je zaterdag 4 juni geen kans gezien om je presentje op te halen dan kan je dit zaterdag a.s. alsnog doen.

Tegelijk doen we een oproep voor de kledingcommissie. Zij kunnen a.s. zaterdag nog hulp gebruiken bij de inname van de kleding (zie een eerder bericht hierover op de site https://www.vvog.nl/nieuws/14675/inleveren-kleding-en-trainingsattributen). Kom gezellig even helpen onder het genot van een bakje koffie (meestal wordt er ook nog iets lekkers voor bij de koffie meegenomen). Je mag je hiervoor bij ons melden: vrijwilligers@vvog.nl.

De vrijwilligerscommissie.

Lees bericht

Voorbereiding eerste selectie VVOG Harderwijk

04-07-2022

De selectie en supporters van VVOG Harderwijk zijn nog maar net bijgekomen van de bloedstollende wedstrijden in de nacompetitie van het seizoen 2021/2022 of de voorbereiding op het nieuwe seizoen staat alweer voor de deur.

Lees bericht

Nieuwe sponsorcommissie

28-06-2022

Vanaf seizoen 2022 – 2023 zal er een nieuwe sponsorcommissie actief zijn binnen VVOG Harderwijk. De nieuwe sponsorcommissie bestaat uit een voorzitter en drie vaste leden. Zij stellen zich graag aan u voor.

Lees bericht

Samenwerking BDUmedia en VVOG Harderwijk

24-06-2022

Na 2 jaar afwezigheid is BDUmedia - nu met de Harderwijker Courant - weer trotse mediapartner van VVOG Harderwijk.

Nieuwsoverzicht Archief