Stewards vragen hulp voor aanstaande dinsdag VVOG Harderwijk - SC Feyenoord

12 Juni 2022 / Algemeen

Stewards vragen hulp voor aanstaande dinsdag VVOG Harderwijk - SC Feyenoord

 

Sport is emotie en dat is wat de sport zo mooi maakt. Emotie en liefde voor je cluppie brengt vreugde en troost, maar soms ook teleurstelling. Voorlopig zitten we aan de goede kant en zat de teleurstelling vooral bij de tegenstander. Deze zijn daar sportief mee omgegaan, maar dat kan ook anders. Het is niet alleen een verplichting, maar ook een must dat we de zaken rondom en tijdens de wedstrijden goed organiseren en het zo sportief en veilig mogelijk laten verlopen. Voor deze soms lastige en niet altijd makkelijke taak kunnen we iedere keer weer rekenen op een paar vrijwilligers die niet schromen de gele jas of het hesje aan te trekken. Dit groepje is te klein vraagt voor de komende wedstrijd en misschien de uitwedstrijd naar Rotterdam assistentie. Het was mooi om te zien dat afgelopen zaterdag ook de mannen van onze supportersvereniging ZAVO spontaan een hesje vroegen en kwamen helpen. Zo doen we dat op De Strokel. Klasse mannen!!

Het nacompetitie avontuur heeft ons na twee zenuwslopende wedstrijden naar de tweede ronde gebracht. Aanstaande dinsdagavond ontvangen wij de amateurs van SC Feyenoord en hopen we dat onze spelers iets eerder dan pas na de 90e minuut zorgen voor een klinkende overwinning. We rekenen daarbij weer op de sportieve steun van de 12e man. Dinsdag verwachten we weer veel publiek en hebben daarom wat extra handjes nodig.

 

Kom jij dinsdag helpen dan maken we er met elkaar weer een mooi voetbalfeestje van.

Geef je op bij antoniovivas@hotmail.nl of bel 06-14122613

 

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief