Verslag 1e toernooi voor de Walking Footballers (WF) van VVOG

6 Juni 2022 / Algemeen

Vrijdag 27 mei was het zover, verzamelen op ons sportpark en rond 9 uur richting AGOVV in Apeldoorn. 

VVOG heeft een prachtige entourage, maar het stadion van AGOVV heeft nog de sfeer uit het oude profverleden. Midden in de bossen met rondom tribunes, zelf een Klaas Jan Huntelaar tribune en een houten hoofdtribune uit 1913 welke onder monumentenzorg valt. Het toernooi was supergoed georganiseerd, complimenten aan de organisatie. Het weer werkte natuurlijk ook mee. Teams hadden eigen stamtafels waar de koffie genuttigd werd en kennis gemaakt kon worden met de andere teams. Ook een bijzondere ontmoeting met scheidsrechter Ad, die we niet zullen vergeten (het moet gezegd worden Ad had een goede klik met onze Edwin en Rien).  Ad ( lang wit haar tot op zijn schouders, schat toch wel midden 60) vertelde tijdens de koffie heeeel serieus dat hij een strenge scheidsrechter was en dat hebben wij geweten. Dat ging van: fluitje van AD “nr 4 lopen” en iedereen keek verbaasd ben ik dat of misschien tegenpartij. Was even wennen voor de meeste boys, maar heel consequent voor beide teams en meestal had Ad gewoon gelijk hoor. Maar ja, wij jonge honden in de wei hebben gewoon teveel energie.

Twee poules van 4 teams ieder op een zijde van het kunstgras hoofdveld. Tijdens de middag kregen alle spelers een lunchtas met inhoud en genoeg melk (nog geen bier) te drinken. Uiteindelijk speelde VVOG om plek 7 en 8 en wonnen door stalen zenuwen tijdens het penalty schieten. De voorzitter van AGOVV reikte na afloop de prijzen uit (zelfs vaantjes en een grote beker voor de winnaar)...en het bier/bitterballen smaakte goed. Al met al een super geslaagde toernooidag, welke zeker een vervolg gaat krijgen. Organisatie AGOVV Apeldoorn hartelijke bedankt!

Wil jij dit ook eens meemaken….geef je dan op bij de Walking Football van VVOG.

Jacob de Zwaan

jacob.vvog@hotmail.com of 06-30256638

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief