Loterij nieuws: De eerste loten waren voor Goossen Luytjes van GL Vastgoedbeheer!

6 Mei 2022 / Algemeen

De eerste loten waren voor Goossen Luytjes van GL Vastgoedbeheer

 

De loterij was nog maar net online of de eerste loten waren al verkocht. Er werd eerst gedacht aan een technische storing, maar het bleek dat Goossen Luytjes er lucht van had gekregen dat de grote VVOG nieuwbouw loterij van online was gegaan. En wie hem kent weet dat Goossen van aanpakken weet en niet bekend staat om half werk. Als het om acties voor zijn clubje gaat dan ben je bij deze trouwe vrijwilliger aan het goede adres.

 

Zijn gedrevenheid en enthousiasme vind je ook terug in zijn succesvolle onderneming GL Vastgoedbeheer. GL Vastgoedbeheer is het adres voor een vakkundig ontzorging van (bedrijfsmatig) vastgoed. Door zijn jaren lange ervaring in de branche is het bedrijf van Goossen het adres voor veelzijdig advies op zowel technisch als financieel gebied in het vastgoed. GL vastgoed onderscheid zich door de persoonlijke benadering, oplossingsgerichtheid en een groot netwerk. Wil je meer weten kijk dan eens op zijn website glvastgoedbeheer.nl . Goosen heeft gelijk een aantal van zijn zakelijke relaties en veel vrienden, kennissen en familie deelgenoot gemaakt van onze loterij. Dit leverde gelijk een reeks nieuwe kopers op. Het sneeuwbal effect is juist de kracht van deze loterij. Koop niet alleen zelf loten, maar stuur de link door naar personen in je netwerk of familie.

 

Inmiddels is de loterij dus in volle gang. We hopen dat alle leiders en coördinatoren hun speciale team-link aan de leden hebben doorgestuurd, zodat iedereen kan starten met kopen en verkopen. Heb je nog niets ontvangen vraag het dan aan je leider/ coördinator of kijk op de website.

 

 

Lees bericht

“De Fabriek” stelt een mooie prijs beschikbaar voor het beste jeugdteam!

16-05-2022

Benieuwd waar dit over gaat, lees dan snel verder.

Lees bericht

Info over de (voorlopige) nieuwe teamindeling

15-05-2022

We zijn alweer bijna aan het einde van het seizoen gekomen, dat betekent ook dat er nieuwe teamindelingen gemaakt worden voor het komende seizoen.

Lees bericht

Speelsters voor de toekomst

13-05-2022

VVOG voetbalmeiden in het zonnetje.

Nieuwsoverzicht Archief